Q-Music DJ Mattie blijkt niet de biologische vader van zijn tweeling

Mattie Valk, DJ bij Q-Music en zijn vriendin zijn laatst ouders geworden van een te vroeg geboren tweeling. Met 26 weken...

Lees ook

Mattie Valk, DJ bij Q-Music en zijn vriendin zijn laatst ouders geworden van een te vroeg geboren tweeling. Met 26 weken is de tweeling ter wereld gekomen en daarom hebben ze extra verzorging nodig. Maar nu blijkt het volgende…

Mattie is al een tijdje afwezig bij Q-Music, omdat hij, aldus de DJ zelf, het heel druk heeft met het verzorgen van de kleine vechtertjes Vesper en Bo. Maar nu blijkt dat hij niet de biologische vader is en daar heeft hij een brief over geschreven (lees de complete brief hieronder).

Hij schrijft het volgende: ‘De afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes. Mijn leven staat op dit moment bol van emoties waardoor ik mezelf moet terugvinden en herpakken.’

Wat een heftig nieuws voor Mattie! Maar wat blijft hij sterk: ‘Ik wil iedereen vragen niet primair verwijten te maken of te veroordelen. Dat doe ik zelf ook niet. Deze situatie kent alleen maar verliezers, en van alle emoties brengt boos zijn je het minst ver.’

Er wordt verzocht de privacy van Mattie, Kirsten en hun familie en vrienden te respecteren.

De complete brief:

Beste allemaal,

Zoals jullie merken heb ik even wat tijd voor mezelf genomen.

Mijn leven staat op dit moment bol van emoties waardoor ik mezelf moet terugvinden en herpakken. Dit kost meer tijd dan ik gehoopt had.

De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende. Er is in de meeste extreme vormen angst, geluk, verdriet.

Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes.

Iets wat ik op het moment van schrijven nog steeds niet lijk te beseffen. Ik ben in de war.

Het liefst had ik ervoor gekozen om dit op mijn eigen tijd, onder de radar, met alle betrokkenen vorm te geven. Echter de situatie bleek onhoudbaar. Ik en mijn familie kunnen niet langer het enorme medeleven rondom de kinderen op de juiste manier ontvangen.

Wel wil ik iedereen vragen niet primair verwijten te maken of te veroordelen. Dat doe ik zelf ook niet. Deze situatie kent alleen maar verliezers, en van alle emoties brengt boos zijn je altijd het minst ver.

Dit met Kirsten op een vredige manier en als volwassen mensen oplossen geeft me nu de meeste kracht en houvast.

De komende periode zullen we gaan gebruiken om ons verhaal af te sluiten, en daarna los van elkaar opnieuw te beginnen.

Bedankt voor al jullie liefde, en tot binnenkort.

Mattie ==========

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook