Cute: nieuwe foto’s prinses Charlotte!

Prinses Charlotte van Cambridge viert morgen haar eerste verjaardag. En voor wat voorpret heeft Kensington Palace alvast...

Lees ook

Prinses Charlotte van Cambridge viert morgen haar eerste verjaardag. En voor wat voorpret heeft Kensington Palace alvast een paar nieuwe foto’s vrijgegeven, #cute!

De foto’s zijn genomen door haar moeder, hertogin Kate, in Anmer Hall. Daar woont prinses Charlotte met haar broertje prins George en haar vader prins William. “We hopen dat iedereen net zo geniet van deze foto’s als wij,” aldus trotse moeder Kate.

Prinses Charlotte kan lopen!

Cute: nieuwe foto's prinses Charlotte! © HRH Duchess of Cambridge

Prins William en Kate waken fanatiek over de privacy van hun dochter, die zelden in het openbaar wordt gespot (iets waar de Zweden aanzienlijk minder moeite mee hebben). Duidelijk is dat ze al aardig uit de voeten kan en sprekend lijkt op grote broer George. Op de achtergrond speelt Lupo, de hond van de Cambridge’jes.

Lieve meisjeskleren voor Charlotte

Charlotte 1 jaar 4 Cute: nieuwe foto's prinses Charlotte!
De traditionele kleertjes zijn volgens modeblogger en Charlotte-watcher Chrissy Diaz “een poging van Kate om haar dochter niet de focus van modehysterie te maken, zoals ze dat zelf een beetje is geworden. Het moet fris zijn, maar je ziet in de stijl ook gevoel voor traditie. Zowel George als Charlotte dragen kleren die soms refereren aan wat hun vader William en grootvader kroonprins Charles droegen toen ze nog klein waren.”

Charlotte is ‘ladylike’ volgens papa

Cute: nieuwe foto's prinses Charlotte! © HRH Duchess of Cambridge

Zowel vader William als opa Charles hebben zich al laten ontvallen dat prinses Charlotte beter doorslaapt dan prins George en in het algemeen ‘more ladylike’ is dan haar broer (hoewel ze aan haar ondernemende blik vast ook heerlijk kan smijten met die blokken die ze op de tuinfoto voortduwt). Diplomatiek detail op de achtergrond: op de bank ligt een fraai kussen dat wel eens een souvenir van de recente Royal India Tour van Kate en William zou kunnen zijn.

Laatste nieuws

Zie ook