Wat gebeurt er vanavond in de eerste aflevering van Holland’s Got Talent?

'The Voice Kids' liep vorige week ten einde, maar niet getreurd: er komt een nieuwe talentenshow voor terug. Na een jaar...

‘The Voice Kids’ liep vorige week ten einde, maar niet getreurd: er komt een nieuwe talentenshow voor terug. Na een jaar afwezigheid komt ‘Holland’s Got Talent’ vanavond weer op de buis. Dit seizoen wordt echter anders dan de voorgaande edities. Beau Monde geeft je alvast een voorproefje van de spetterende eerste aflevering die vanavond op de buis verschijnt.

Het enige wat je nodig hebt om je weekend goed te beginnen is een vermakelijk tv-programma. Al helemaal als je het met je hele gezin kunt kijken. Vanavond is de eerste aflevering van ‘Holland’s Got Talent’ op tv. Dit seizoen gaat het er iets anders aan toe. De jury bestaat nu uit vier juryleden Gordon, Chantal Janzen, Dan Karaty en Angela Groothuizen.

Maar de grootste verandering is de presentator. Voorheen werd de show aan elkaar gepraat door Robert Ten Brink, maar die geeft het stokje door aan Johnny de Mol. Het was een grote droom van Johnny om een grote liveshow te presenteren. We zijn uiteraard razend benieuwd hoe hij het doet als presentator van een talentenshow!

Wil je alvast een voorproefje van de eerste aflevering van ‘Holland’s Got Talent’? Kijk hieronder maar.

Ook leuk om te lezen: 9 redenen waarom je House Of Cards seizoen 4 moet zien

Laatste nieuws