Waarom je het nieuwe programma De Vreemde Eend wíl zien

Bijna weekend! Nog geen plannen voor de zaterdagavond? Geen zorgen, er komt namelijk een nieuwe spelshow op de buis! Ire...

Bijna weekend! Nog geen plannen voor de zaterdagavond? Geen zorgen, er komt namelijk een nieuwe spelshow op de buis! Irene Moors presenteert ‘De Vreemde Eend‘ en het belooft een topprogramma te worden. Zet de wijn vast koud en zorg dat je iets lekkers in huis hebt, dan heb je gegarandeerd een relaxte avond!

Niks fijner dan een leuk tv-programma op de zaterdagavond. Morgen wordt de spelshow ‘De Vreemde Eend’ voor het eerst uitgezonden op SBS6 en de verwachtingen zijn hooggespannen. Beau Monde zet een aantal redenen op een rij waarom je absoluut thuis moet blijven voor deze spelshow:

1. Het is het ultieme programma voor de zaterdagavond
Op de zaterdagavond wil je ontspannen. En hoe kan dat nu beter dan met een luchtige spelshow? In ‘De Vreemde Eend’ draait het om mensenkennis, vooroordelen en inschattingsvermogen. Irene stelt elke ronde een aantal personen voor. Eén van die personen bezit een bijzondere eigenschap, heeft een raar beroep of hobby, beschikt over een verborgen talent of draagt een geheim met zich mee. Allemaal beweren zij degene te zijn naar wie wordt gezocht, maar slechts een spreekt de waarheid. De vraag: wie is de vreemde eend in de bijt?

2. Het is het presentatiedebuut van Irene Moors bij SBS6
In januari werd bekend dat Irene Moors van RTL4 overstapte naar SBS6. Een moeilijke beslissing om na 26 jaar van werkgever te veranderen, maar Irene heeft geen moment getwijfeld. SBS6 bood de presentatrice de uitdaging aan die ze nodig had. Uiteraard zijn wij hartstikke benieuwd hoe Irene het doet als presentatrice van een komische spelshow!

3. Er doen bekende gasten mee
Niet alleen Irene is in het programma te zien, er doen ook andere BN’ers mee! Jeroen van der Boom en Gerard Joling moeten raden wie de vreemde eend in de bijt is. Een gouden duo met wie we de zaterdagavond absoluut willen doorbrengen!

4. Lachen gegarandeerd
‘De Vreemde Eend’ wordt omschreven als een komische spelshow, wat betekent dat je lachspieren sowieso getraind worden! Met Irene, Jeroen en Gerard kan het al niet misgaan, maar door het format van het programma kun je rekenen op hilarische situaties.

5. De kids kunnen ook meekijken
Het programma is voor jong en oud. En het is natuurlijk wel zo gezellig als je de zaterdagavond met het hele gezin kan doorbrengen! Kaasplankje en een glas wijn (voor jou dan, niet voor de kids) erbij en je avond is compleet.

6. De spelshow is succesvol in acht landen
‘De Vreemde Eend’ is een Nederlandse versie van het Britse programma ‘Odd One In’, dat al in acht landen wordt uitgezonden. Het is een groot succes in Duitsland, Spanje en Italië, dus we gaan ervan uit dat het ook in ons kikkerlandje zal aanslaan.

7. Je kunt zelf ook mee raden
Je kunt ervoor kiezen om je verstand op nul te zetten en je te laten meevoeren door het programma, maar je kunt ook mee raden! Wie denk jij dat de vreemde eend in de bijt is en wie spreekt volgens jou de waarheid? Laat die hersenen maar kraken!

‘De Vreemde Eend’ is vanaf zaterdag om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Ook leuk om te lezen: 9 redenen waarom je House Of Cards seizoen 4 moét zien

Laatste nieuws