5 manieren om een skinny scarf te dragen

Je hebt 'm ongetwijfeld al voorbij zien komen: de skinny scarf! Deze sjaal is momenteel hartstikke trending in modeland...

Lees ook

Je hebt ‘m ongetwijfeld al voorbij zien komen: de skinny scarf! Deze sjaal is momenteel hartstikke trending in modeland en wij delen 5 manieren waarop je ‘m kunt dragen.

De modekenners wisten al langer van deze trend af, maar het duurde even voordat de skinny scarf ook in het straatbeeld te zien was. Maar nu kunnen we er niet meer omheen, want de grootste modeketens verkopen naast hun gewone sjaals massaal een skinny scarf. Om alvast wat inspiratie op te doen, zetten wij 5 fashion forwards look voor je op een rij. Kun je de stijl meteen kopiëren!

1. Fashion Squad

Modeblogger Carolina laat zien dat de dunne sjaal hot is. Zij draagt ‘m strak om haar keel en combineert haar kaki-kleurige sjaal met een witte jas voor een contrasterend effect.

2. In The Frow

Victoria van In The Frow laat zien dat een skinny scarf niet per se lang hoeft te zijn, zoals je nu veel ziet. Ze gaat juist voor een opvallende print, maar houdt haar look wel chic door er een klassieke knoop in te leggen.

3. Song Of Style

Je skinny scarf matchen met je jasje? Geen probleem. Aimee laat zien dat je prima je sjaal kunt afstemmen op de rest van je outfit én het is Chanel approved.

4. Kenzas

Modeblogger Kenza draagt haar skinny scarf op de klassieke manier: één keer strak om de nek geslagen en gecombineerd met contrasterende kleuren.

5. Louise Roe

Draag de trend zoals Louise Roe: mét print en strak geknoopt. Niet in het midden waardoor je het gevoel van een stropdas krijgt, maar juist off center voor een nonchalante look.

Shop je skinny scarf hier:

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook