Olivia Wilde als regisseur. Wij hebben de eerste beelden!

Actrice Olivia Wilde is een andere weg ingeslagen. Ze regisseert! Het is nog wachten op haar eerste film, maar deze muzi...

Lees ook

Actrice Olivia Wilde is een andere weg ingeslagen. Ze regisseert! Het is nog wachten op haar eerste film, maar deze muziekvideo voor Edward Sharpe & the Magnetic Zero’s is een mooi begin. Bekijk hierboven ‘No Love Like Yours’, geregisseerd door Olivia Wilde en fun fact: alles is gefilmd met een iPhone 6s Plus. Dit kan jij dus ook!

Deze muziekvideo is een typisch voorbeeld van de groeiende trend van regisseurs en cineasten om hun werk met handzame mobieltjes vast te leggen in plaats van met grotere duurdere (en soms onhandige) camera’s. Het geheel is gefilmd met de app FiLMiC Pro. Het is fantastisch om te zien dat zo’n groot kwalitatief project gewoon met een apparaatje uit je broekzak of tas te maken is. En de kwaliteit van de camera’s op mobiele telefoon gaat alleen maar beter worden. Jouw vakantiekiekjes worden straks door jou omgetoverd tot geweldige meesterwerken.

“Ik heb me altijd al verbaasd over wat ik allemaal met mijn iPhone kon doen. Je voelt je echt een kunstenaar. En het mooie is, we hebben helemaal niets aan kwaliteit en stijl hoeven inboeten. Zo zie je maar, iedereen met een iPhone kan gewoon een filmmaker worden. Fantastisch,” aldus Olivia Wilde.

Waar ken je Edward Sharpe & the Magnetic Zero’s ook alweer van?

Het nummer ‘Home’…

Olivia Wilde in actie

Over Olivia Wilde

Olivia Wilde is actrice, model en activiste. Je kent haar van films als ‘Her’ en series als ‘House’ en ‘Vinyl’.

Laatste nieuws

Zie ook