Wat?! Emma Watson stopt met acteren?

We zullen Emma Watson de komende tijd niet snel in een nieuwe film zien schitteren. De 25-jarige actrice neemt voor een...

Lees ook

We zullen Emma Watson de komende tijd niet snel in een nieuwe film zien schitteren. De 25-jarige actrice neemt voor een jaar een break om zich te richten op haar persoonlijke ontwikkeling.

Emma staat vooral bekend om haar rol als Hermelien in de Harry Potter films, maar naast actrice is ze ook actief feminist en ambassadeur. Gedurende het jaar dat ze even stopt met acteren zal Emma zich meer inzetten als ambassadeur van de Verenigde Naties. Vooral bij het specifieke project HeForShe komt de feminist in Emma naar boven omdat hier de gelijke rechten voor vrouwen centraal staan. Ook wil ze zich in het jaar meer richten op haar persoonlijke ontwikkeling.

Mijn persoonlijke taak is om een boek per week te lezen en ook een boek per maand voor mijn boekenclub.

Binnen Emma’s persoonlijke ontwikkeling gaat ze zich meer focussen op het lezen van feministische literatuur. Hierover zegt ze: “De combinatie van het zelfstandig opnemen van informatie door het lezen van boeken en het actief werken met mensen, is ontzettend leerzaam en wil ik graag voortzetten.”

We zullen Emma dus een tijdje moeten missen, maar don’t worry, ze is binnenkort nog te zien in een remake van Beauty and the Beast. Fun fact: wist je al dat Beauty and the Beast nu te zien is als Nederlandse musical? Wil je meer informatie of kaartjes bestellen? Klik dan hier.

Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe film met onder andere Emma Watson en de rest van de cast:

Lees ook: 17 dingen die je niet wist over Beauty and the Beast

Laatste nieuws

Zie ook