Prinses Marie-Chantal en de harige kinderen

Prinses Marie-Chantal en de harige kinderen, het is een grote wederzijdse liefde. "We hadden al 'fur kids' voor we echte...

Lees ook

Prinses Marie-Chantal en de harige kinderen, het is een grote wederzijdse liefde. “We hadden al ‘fur kids’ voor we echte kids hadden,” zegt de kroonprinses van Griekenland, hier in Gstaad met haar man, prins Pavlos en hun eerste hond. Niet alleen haar kinderen zijn volgens haar ‘leedmagneten’ als het aankomt op alles wat zielig en harig is, en een gouden mandje zoekt. Ook zelf smelt ze snel voor een trouwe hondenblik. Ze was dol op hun twee Afghanen (“Net vliegende tapijtjes als het droog is, net zwabbers in de regen”) en haar huidige lieveling is duidelijk Franse buldog Star, die van de prinses haar eigen Instagramaccount heeft gekregen. Geniet even mee:

Nieuwste aanwinst: poes Sky

MC Huisdieren 2

Onlangs is het prinselijk gezin is uitgebreid met poes Sky die Marie-Chantal postte onder het motto #toomanypets. En wie moet de kattenbak weer schoonmaken? De huishoudster, natuurlijk!

Star heeft een royal chauffeur

MC Huisdieren 4

De harige kids van de prinses

MC Huisdieren 3
Dit is het harige gezin van de prinses, Star was teveel diva om met de rest op de foto te gaan. De Griekse royals hebben twee Vizsla’s, Alfie en Alma. Lola is het zusje van Star. En daarnaast hebben ze nog iets pluizigs wat het meest op een Pomeranian lijkt en hilarisch genoeg Stormtrooper heet.

Star met een van de Griekse prinsen

MC Huisdieren 5

En ze hebben ook nog een chinchilla!

MC Huisdieren 6

Laatste nieuws

Zie ook