Marcel Visscher nieuwe Gaston in Beauty and the Beast

Marcel Visscher nieuwe Gaston in Beauty and the Beast. Marcel neemt de rol over van Freek Bartels. En dat is niet het en...

Lees ook

Marcel Visscher nieuwe Gaston in Beauty and the Beast. Marcel neemt de rol over van Freek Bartels. En dat is niet het enige leuke Beauty and the Beast nieuws… Disney’s Beauty and the Beast is verlengd tot en met 4 september! En dat mag ook wel, want er zijn alweer zo’n 100.000 kaarten verkocht. Gaat dat zien!

De nieuwe Gaston

Marcel Visscher nieuwe Gaston in Beauty and the Beast © Jan Jelle de Boer

Marcel Visscher neemt vanaf april 2016 de rol van Gaston over van Freek Bartels. Freek het niet combineren door zijn rol in het toneelstuk ‘Mothers and Sons’. De rol van Gaston is Marcel Visscher niet vreemd. Al sinds de première op 13 december is Marcel de vaste vervanger van Freek. “Ik vind het een geweldige kans om de rol van Gaston elke voorstelling te mogen spelen. Het is een heerlijke, ijdele, macho spierbundel die indruk probeert te maken op de prachtige Belle”. Marcel was eerder te zien in o.a. ‘Moeder, Ik Wil Bij De Revue’, ‘Miss Saigon’, ‘Petticoat’ en ‘Cats’. Voor ‘Hairspray’ won hij in 2010 een John Kraaijkamp Musical Award voor zijn rol als Corny Collins.

“Marcel speelt de rol van Gaston op een fantastische manier, hij heeft de afgelopen maanden al een aantal keer proef kunnen draaien en we zijn heel blij dat hij de rol van Freek over gaat nemen”, aldus Albert Verlinde. De andere hoofdrollen in de door pers en publiek bekroonde musical worden gespeeld door Anouk Maas (Belle), Edwin Jonker (Beest), Tony Neef (Lumière) en Loeki Knol (Mevrouw Pot). De musical is tot en met 4 september te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Tijdenlang verhaald…

Iedereen die vroeger de hartverwarmende tekenfilm van Disney heeft gezien weet hoe bijzonder het verhaal van Belle en het Beest is. Een jonge prins is door een betovering veranderd in het Beest. Verbitterd keert hij zich van de mensheid af en neemt in zijn afgunst zelfs Belle gevangen. Dan staat hij voor een onmogelijk dilemma: om zijn betovering te verbreken moet hij de liefde van Belle winnen.

Maak mee hoe het sprookje tot leven komt en reserveer je tickets direct via Beau Monde (nu met €10 korting).

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook