Weer een GTST-acteur als Bodyguard

Weer een GTST-acteur als Bodyguard! Leuk nieuws voor Miro Kloosterman (35). Het Goede Tijden, Slechte Tijden-gezicht gaa...

Lees ook

Weer een GTST-acteur als Bodyguard! Leuk nieuws voor Miro Kloosterman (35). Het Goede Tijden, Slechte Tijden-gezicht gaat voor het eerst in zijn leven in een musical spelen. En niet zomaar een. Miro zal vanaf maart naast Romy Monteiro de bühne betreden als Frank Farmer in ‘The Bodyguard’ in het Utrechtse Beatrix Theater. Het is zijn eerste keer op het toneel en dat vindt hij ‘ontzettend spannend’.

Miro & The Bodyguard

Miro is zelf geen echte musicalfan en blijft daarnaast gewoon in GTST spelen. Maar gelukkig heeft hij de gelijknamige film ‘The Bodyguard’ wel vaak gezien: “Mijn zusje keek hem altijd en dan keek ik mee.” En over de muziek: “Er zitten prachtige nummers in!” Dat gaat qua zingen dus wel goed komen, toch Miro? “De grap is gelukkig dat mijn karakter ook niet kan zingen. Ik hoef gelukkig niet echt te zingen of dansen,” lacht de acteur.

Frank vs. Thijs

Frank Farmer ligt qua rol veel dichter bij Miro dan die van Thijs Kramer in GTST. “Het is een uitdaging om Thijs te spelen, omdat zo iemand anders denkt en voelt.” Miro vindt zichzelf veel meer lijken op Frank en “het is makkelijker om mensen te spelen die meer op mij lijken”.

De repetities voor zijn rol in ‘The Bodyguard’ beginnen binnenkort. Gelukkig kan hij voor tips bij zijn oud-collega’s Mark van Eeuwen en Dave Mantel terecht. ‘The Bodyguard’ werd onlangs bekroond met de Musical Award voor Beste Grote Musical 2016.

 

Wil je nog even genieten van Mark en Dave of Miro’s eerste keer meemaken?

Reserveer dan NU je kaarten met korting via Beau Monde.

Laatste nieuws

Zie ook