Best dressed: PLL cast

Best dressed: PLL cast. Het is zo ver: het zesde seizoen van de populaire serie Pretty Little Liars is begonnen (op Netf...

Lees ook

Best dressed: PLL cast. Het is zo ver: het zesde seizoen van de populaire serie Pretty Little Liars is begonnen (op Netflix is dit seizoen te zien vanaf 19 januari). In dit seizoen zien we hoe het met de meiden gaat, vijf jaar nadat ze te weten zijn gekomen wie hun stalker A is (bekijk hierboven de eerste vier minuten van de eerste aflevering). De vijf sterren van de show Lucy Hale (26), Ashley Benson (26), Shay Mitchell (28), Troian Bellisario (30) en Sasha Pieterse (19) kwamen maandag samen in New York City om het nieuwe seizoen te promoten. En ze zagen er uiteraard weer allemaal prachtig uit!

P for pretty

Lucy droeg een lichtblauwe peplum rok gecombineerd met een zwarte top met wit kraagje. Ashley koos voor een olijfkleurige/zwarte lange rok en cropped top die haar lichaam goed laten uitkomen. Sasha ging voor een groene jurk en combineerde die met metallic kleurige pumps. Shay’s stijl is altijd wat stoerder, zij koos dan ook voor een ripped jeans gecombineerd met een luchtige grijze top en blazer in dezelfde kleur. Troian, de oudste van het stel, zag er dan weer erg chique uit in een zwarte, lange rok met kanten peplum top. Allemaal prachtoutfits, maar welke is jouw favoriet? Stem!

[poll id=”143″]

Laatste nieuws

Zie ook