In Memoriam: deze celebs zijn ons ontvallen in 2015

Vanavond proosten we op het nieuwe jaar. Maar toch willen we graag even stil staan bij de celebs die ons ontvallen zijn...

Lees ook

Vanavond proosten we op het nieuwe jaar. Maar toch willen we graag even stil staan bij de celebs die ons ontvallen zijn in 2015… Mogen zij rusten in vrede. In Memoriam: deze celebs zijn ons ontvallen in 2015.

Frans Molenaar

9 januari verloren wij één van onze meest bekende modeontwerpers, Frans Molenaar. Hij overleed op 74-jarige leeftijd na een val van de trap een paar dagen eerder.

Overleden celebs 2015 © Hollandse Hoogte

Thé Lau

De zanger is 62 geworden. Thé was al een hele tijd ongeneeslijk ziek en overleed op 23 juni.

Overleden celebs 2015 © Hollandse Hoogte

Jackie Collins

De Britse schrijfster van Hollywood glamour boeken als ‘The world is full of married men’, ‘The stud’ en ‘Lucky’ uit de succesvolle Santangelo-reeks is op 77-jarige leeftijd in Los Angeles overleden aan borstkanker. Jackie Collins verkocht wereldwijd meer dan 500 miljoen boeken, ze was echt een pionier voor de vrouwenfictie. Haar ziekte hield ze voor iedereen verborgen, alleen haar drie dochters wisten ervan.

Jackie Collins overleden - thuis in Los Angeles 1986 Jackie Collins thuis in Los Angeles © Eddie Sanderson/Scope Features.com

Bobbi Kristina Brown

Op 22-jarige leeftijd werd de dochter van Whitney Houston bewusteloos aangetroffen in bad. Ze heeft een aantal maande in coma gelegen en overleed op 31 januari.

© Getty Images © Getty Images

B.B. King

Eén van de beste bluesmuzikanten ooit. Op 14 mei overleed hij in zijn slaap in Las Vegas.

Overleden celebs 2015 © Getty Images

Joost Zwagerman

De schrijver was 51 jaar toen hij zelfmoord pleegde in zijn huis in Haarlem op 8 september.

Overleden celebs 2015 © Hollandse Hoogte

Jaap Buijs

De artiestenmanager van o.a. Jan Smit en Thomas Berge overleed op 69-jarige leeftijd aan de gevolgen van slokdarmkanker.

Overleden celebs 2015 © Hollandse Hoogte

Christopher Lee

Christopher Lee, bekend van zijn rol als ‘Graaf Dracula’ overleed op 7 juni aan de gevolgen van ademhalingsproblemen en hartfalen.

Overleden celebs 2015 © Getty Images

Patrick Macnee

Acteur Patrick MacNee kennen we vooral van zijn rol als John Steed in ‘The Avengers’. Patrick overleed op 25 juni op 93-jarige leeftijd in Californië.

Omar Sharif

Omar was betrokken bij Oscar-winnende klassiekers als ‘Doctor Zhivago’ en ‘Lawrence of Arabia’. De acteur overleed op 10 juli in Caïro aan een hartaanval.

Wes Craven

Wes overleed op 76-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersentumor. Iedereen kent zijn horrorklassiekers ‘A Nightmare on Elm Street’ en de ‘Scream’ reeks. Een groot gemis voor heel Hollywood.
In Memoriam deze celebs zijn ons ontvallen in 2015 Wes Craven © Frazer Harrison/Getty Images

Armand

Protestzanger Armand overleed op 19 november en is 69 jaar geworden.

Albert West

Albert West overleed 4 juni nadat hij met hoofdletsel op de intensive care belandde. Hij werd 65.

Leonard Nimoy

Live long and propser, Mr. Spock. Leonard stierf in februari aan de gevolgen van een longaandoening.

my heart is broken. i love you profoundly my dear friend. and i will miss you everyday. may flights of angels sing thee to thy rest.

Een foto die is geplaatst door Zachary Quinto (@zacharyquinto) op

Anita Ekberg

Bekend van haar rol in Federico Fellini’s film ‘La Dolce Vita’ uit 1960. Anita overleed op 11 januari. Ze is 83 jaar geworden.

Laatste nieuws

Zie ook