Wat zijn de voornemens van prins George?

Wat zijn de voornemens van prins George in 2016? Nou, kleien en tekenen. Heel veel met auto's en helikopters spelen, wan...

Lees ook

Wat zijn de voornemens van prins George in 2016? Nou, kleien en tekenen. Heel veel met auto’s en helikopters spelen, want daar is hij volgens zijn moeder idolaat van (en hij maakt het ook graag luidkeels de passende geluiden bij). En heel misschien, als niemand het ziet, nog even in de poppenhoek, al vindt George (2) zichzelf daar eigenlijk te cool voor. De jongeman begint in januari in het peuterklasje van de Westacre Montessori School in Kings’s Lynn en is er helemaal klaar voor volgens prins William en hertogin Kate. Het gezin staat hier op de officiële kerstkaart, George’s zusje Charlotte blijft dapper lachen, ook al is ze een schoen verloren. That’s our girl!

Op bezoek bij overoma

© Stuart C. Wilson / Getty Images © Stuart C. Wilson / Getty Images

Kate en William zijn al helemaal in de kerststemming. De hertogin van Cambridge was met George en oom Harry te gast bij de traditionele kerstlunch van de Queen, William was afwezig, want die had dienst op de traumaheli. Kerst vieren ze thuis op Anmer Hall, vermoedelijk in het gezelschap van de Middletons. William liet weten dat George inmiddels doorheeft dat bij kerst cadeautjes horen en dat hij niet verwacht te kunnen uitslapen: “Hij zal lopen te springen als een konijn van de opwinding.”

Dit is de nieuwe school van George

© Kensington Palace © Kensington Palace

Vanaf januari kan George zijn energie dus uitleven op een groepje leeftijdsgenoten en zijn juf. William en Kate kozen voor Montessori om George ‘de kans te geven zichzelf te ontplooien’ (niet dat de Royal Motormuis daarvoor veel aanmoediging nodig lijkt te hebben). De kern van het montessorionderwijs wordt meestal samengevat in de uitspraak: ‘Help mij het zelf te doen’. Zoals we George tot nu toe hebben leren kennen, kan dat alleen maar ambitieus uitpakken. De Queen mag wel oppassen.

Ook leuk: Benieuwd naar de geheime boodschappen van prins Charles op de kerstkaarten? Beau Monde ontrafelt ze hier.

UPDATE: PHOTOSHOP FAIL?

Onze collega’s van Buzzfeed keken nog eens met haviksogen naar de kerstkaart van de Cambridge’jes – iets waar wij door dolle vertedering niet toe in staat waren – en ontdekten dat prinses Charlotte vermoedelijk niet zo in haar hum was. En dat haar lieve hoofdje waarschijnlijk later in de foto is geshopt: het is veel helderder dan haar vestje en de achtergrond. Have a look:

Van dichtbij

© Buzzfeed © Buzzfeed

Nog dichterbij

© Buzzfeed © Buzzfeed

Zie jij het ook?

Charlotte photoshop 4

Buzzfeed belde BP!

‘A Buckingham Palace spokesperson told BuzzFeed News the royal family had no comment on the photo, but the spokesperson did laugh out loud when we posed this very serious question.’ Oh dear, terwijl we toch allemaal weten hoe het misgaan met kerst en photoshoppen. Wat denk jij, even afgezien van het feit dat het een doddige baby is en blijft: real thing of geplakt? Discuss!

Laatste nieuws

Zie ook