Gigi Hadid nieuwe ambassadeur Tommy Hilfiger

Gigi Hadid nieuwe ambassadeur Tommy Hilfiger. Ja je leest het goed, het Nederlandse topmodel heeft er nog een succesverh...

Lees ook

Gigi Hadid nieuwe ambassadeur Tommy Hilfiger. Ja je leest het goed, het Nederlandse topmodel heeft er nog een succesverhaal bij. We weten dat Tommy Hilfiger dol is op model Gigi Hadid, in zijn laatste catwalkshow was zij niet voor niets het stralende middelpunt, en nu is ze de internationale merkambassadeur.

We like. Dit betekent dat Gigi meer is dan alleen het gezicht van het merk. Miss Hadid gaat ook een capsulecollectie ontwerpen. Tof! Deze zal bestaan uit sportkleding, schoenen, accessoires en *tromgeroffel* een nieuwe geur. We can’t wait! Maar dat moet wel nog even, tot het najaar van 2016… Zucht.

Tommy is ontzettend blij met de dame. ““Ik ken Gigi en haar familie al jaren. Het is fantastisch om te zien hoe zij is uitgegroeid tot een uniek stijlicoon en een van de meest gevraagde fotomodellen ter wereld. Gigi heeft in onze modeshows gelopen en nu zijn we blij dat we onze samenwerking verder met haar als het nieuwe gezicht van Tommy Hilfiger womenswear en geur kunnen voortzetten. Ze is de definitie van de hedendaagse ‘Tommy Girl’. Haar stijl is zelfverzekerd, moeiteloos en cool.” “

Gigi-Tommy © Getty Images

Voor Gigi zelf was het ook een hele verrassing. “”Ik had nooit gedacht dat ik zou worden gevraagd om een capsulecollectie te ontwerpen, het voelt nog steeds als een droom dat Tommy mij benaderde om samen te werken.””

Ik ben altijd fan geweest van zijn bedrijf, daarnaast is Tommy de meest makkelijke persoon om mee te werken. Ik keek altijd tegen zijn stijl en design op.

In het najaar van 2016 is de collectie verkrijgbaar in alle Tommy Hilfiger winkels en via de online webshop.

Gigi-Tommy Gigi met Tommy Hilfiger © Tommy Hilfiger

Gigi-Tommy © Tommy Hilfiger

#TommyxGigi

De collectie is een eerbetoon aan de unieke en moderne stijl van Gigi in combinatie met het kenmerkende ‘classic American cool’ van Hilfiger. Klinkt ons als muziek in de oren, maar helaas moeten we nog even wachten… Maar in onze Beau Boutique vind je de producten die je nodig hebt om een unieke ‘Tommy Girl’ te worden, net als Gigi. Shopse!

 

Laatste nieuws

Zie ook