Dit doen de sterren van Gossip Girl nu

We love 'Gossip Girl'. De hard to get activiteiten van Chuck en Queen B, de troubles van Serena, de brave 'lonely boy' D...

Lees ook

We love ‘Gossip Girl‘. De hard to get activiteiten van Chuck en Queen B, de troubles van Serena, de brave ‘lonely boy’ Dan en zijn wilde zusje Jenny, de verschrikkelijk knappe Nate, oh wat zou het tof zijn als er nog wat seizoenen van deze gave serie gemaakt zouden worden. ‘Gossip Girl’ was van van 2007 t/m 2012 op de televisie, nu kan je de 6 seizoenen er doorheen bingewatchen op Netflix (bekijk dan meteen even de auditie video’s), een uitstekend plan zo op een zondagmiddag (tip: dit wist jij vast nog niet over Gossip Girl!). En ben je benieuwd wat de xoxo-acteurs nu allemaal doen? Beau Monde zocht het uit: Dit doen de sterren van Gossip Girl nu.

Blake Lively

In a nutshell. Blake speelde Serena van der Woodsen. Ze verliet de Upper East Side (UES) menig maal, voor the Hamptons, rehab, Parijs en meer, maar kwam altijd terug. Rode draad door de serie is haar vriendschap (en rivaliteit) met Queen B, Blair. Er kan natuurlijk maar een iemand heersen over de trappen van het Met en de UES. Maar ondanks die rivaliteit zijn het wel echte besties en kunnen ze alles bij en aan elkaar kwijt. Serena valt in seizoen 1 al op lonely boy Dan, maar het stel heeft uiteindelijk de rest van de serie nodig om bij elkaar te eindigen. Love conquers bijna alles.

En nu? Nu horen we nog steeds heel veel van Blake Lively. Ze is getrouwd met Ryan Reynolds, met wie ze samen dochtertje James heeft. Dit jaar schitterde Blake naast Michiel Huisman in ‘Age of Adaline’ en volgend jaar zal ze in verschillende andere films te zien zijn (o.a. in ‘The Shallows’, eind juni 2016 in de bioscoop).

Blake Lively © Getty Images

Leighton Meester

Ooh Blair Waldorf, wat kan zij toch heerlijk vals doen, maar eerlijk is eerlijk, het zat haar vaak ook niet mee… Serena was niet de meest aardige bestie die Queen B zich kon wensen. Blair gaat in het begin met hottie Nate. Door de terugkomst van Serena naar de UES komt die relatie onder druk te staan en houdt niet stand (anders waren het natuurlijk ook wel erg saaie seizoenen geweest). Blair ontwikkelt zich steeds meer tot een skeem queen en als zij daarin haar gelijke ontmoet, de charmante, charismatische Chuck Bass, dan weet je een ding zeker: die twee are meant to be. En echt, true love – op een af en toe dark & twisted manier.

Leighton is in het echt getrouwd met Adam Brody, met wie zij in september haar eerste kindje Arlo kreeg. Ze doet verschillende klussen voor Biotherm, geeft goede beauty tips en is het gezicht van Jimmy Choo. Leighton doet nog wel aan acteren, maar haar zangcarrière krijgt steeds meer voorrang. En terecht! Leigthon zong al met Robin Thicke (Somebody to love) en Cobra Starship (Good girls go bad).

leighton-meester © Getty Images for the 2014 Tribeca Film Festival

Chace Crawford

Nate Archibald, de hottie van Upper East Side, met een zwak voor Serena en Blair. Maar ja, die kiezen uiteindelijk niet voor hem. Waar hij prima mee kan leven, want er valt genoeg te snoepen op de UES. Nate heeft het niet makkelijk met de druk van zijn familie, maar ach, het leven op de Upper East Side is niet altijd makkelijk…

Chace speelt momenteel in de serie ‘Blood & Oil’. Daarnaast heeft hij verscheidene rolletjes in films en is hij bezig met een project van Warren Beauty, waarover we hopelijk in 2016 snel meer horen! En Chace is sportief: de foto hieronder is genomen bij de Malibu Triathlon in september dit jaar. Like!

Cast Gossip Girl © Getty Images

Ed Westwick

The one and only Chuck Bass. Altijd strak in pak. Manipulatief en cynisch, maar met een klein hartje. Womanizer vanaf het eerste seizoen, maar laat zijn hart uiteindelijk veroveren door partner in crime Blair Waldorf.

Ed is nu de hoofdrolspeler van de serie ‘Wicked City’. Verder woont Ed in Los Angeles, waar hij nog steeds op zoek is naar zijn ‘Blair’. Wist je dat hij ooit actrice Jessica Szohr (Vanessa in ‘Gossip Girl’) gedate heeft?

© Getty Images © Getty Images

Penn Badgley

Lonely boy Dan Humprey, de broer van Jenny, de zoon van Rufus en smoorverliefd op Serena. Verder kan Dan heel goed schrijven, en laat de UES nu genoeg verhalen hebben die verteld moeten worden.

Penn is nog steeds acteur. Geen gigantische rollen, maar is nu vooral bezig met zijn eigen band ‘MOTHXR‘ (best leuke muziek trouwens). Tijdens de opnames van ‘Gossip Girl’ was hij een setje met Blake. Aaah, cute. Nog steeds.

Cast Gossip Girl © Getty Images

Taylor Momsen

Taylor heeft het acteren achterwege gelaten en breekt momenteel door met haar band ‘The Pretty Reckless’. Zo zie je maar Jenny en Taylor stonden helemaal niet zo ver van elkaar af. En wat Jenny allemaal uitspookte in de Upper East Side? Ach, arme Jenn onstpoorde zo af en toe. Arme meid zat gewoon niet op haar plek daar. En life was vaak a bitch, gezien haar vete met skeem queen Blair.

Cast Gossip Girl © Getty Images

xoxo, Gossip Girl.

Laatste nieuws

Zie ook