Dit zijn de 10 meest populaire tweets van 2015

Het eind van het jaar nadert, maak je borst maar nat voor alle eindejaarslijstjes. You gotta love it. Zo ook de 10 meest...

Lees ook

Het eind van het jaar nadert, maak je borst maar nat voor alle eindejaarslijstjes. You gotta love it. Zo ook de 10 meest populaire tweets van 2015, met onder andere Barack Obama en Caitlyn Jenner. Eén ding is zeker: we kunnen stellen dat de fanbase van One Direction op Twitter het grootst is.

1. Harry Styles

‘One Direction’-zanger Harry wint. Hij stuurde deze tweet toen bekend werd dat Zayn de boyband zou verlaten. Sad story.

2. Zayn Malik

En we gaan nog even door met de boyband. Beetje ‘eenrichtingsverkeer’ 😉 Zayn komt op de tweede plek, nadat hij laat zien hoe trots hij is op zijn ‘ex’-band.

3. Liam Payne

Oké dit begint vervelend te worden. Ook deze zanger van de band staat in de top 3. Tijdens hun 5-jarige jubileum tweette hij dit berichtje. Toch wel frappant dat alleen de naam van Zayn met een kleine letter geschreven is. Klein steekje vanwege zijn afscheid?

4. Barack Obama

Een dag voor in de boeken #LoveWins.

5. Louis Tomlinson

Wij hebben nu wel even genoeg One Direction gezien, maar op Twitter gaat het maar door. We kunnen wel zien wie er een grote fanbase op Twitter hebben… Louis bedankt in plaats van de band, de fans.

6. King Salman of Saudi Arabia

Waarschijnlijk begrijp je hier niks van, maar de koning bedankte de mensen die op hem gestemd hadden. Dit was de dag dat hij gekroond werd tot koning van Saoedi-Arabië.

7. Niall Horan

We hebben nu ze officieel allemaal gehad, dus maak je geen zorgen. Niall plaatst een leuk kiekje ter ere van Liams verjaardag.

  8. Kanye West

De zanger hing even de inspirator en motivator uit. Good busy Kanye.

9. Leonard Nimoy

De ‘Star Trek’-acteur schreef deze tweet vlak voordat hij overleed.

10. Caitlyn Jenner

Haar allereerste tweet als Caitlyn, een memorabel moment.

Laatste nieuws

Zie ook