Arie Boomsma naar Net5

Arie Boomsma naar Net5. De zender verwelkomt Arie Boomsma als nieuw gezicht en daar zijn wij erg blij mee. De samenwerki...

Lees ook

Arie Boomsma naar Net5. De zender verwelkomt Arie Boomsma als nieuw gezicht en daar zijn wij erg blij mee. De samenwerking start 1 januari. Begin 2016 zal Arie dan ook te zien zijn als presentator van The Island, waarin een groep Nederlanders de ultieme survivaluitdaging aangaan op een verlaten eiland. Maar: er zijn geen spellen, geen afvallers en/of eliminaties en zelfs geen camerateam. Alles wordt zelf gefilmd. Spannend!

Net5 over Arie

Zendermanager Carter Duong, is trots op de komst van Arie Boomsma naar Net5: “Arie is een veelzijdige presentator met veel ervaring en is inhoudelijk zeer sterk. Hij past perfect bij de nieuwe koers die Net5 is ingeslagen waarbij kwaliteit en inspiratie een grote rol spelen. Arie weet als geen ander op een toegankelijke manier de kijkers te raken met zijn programma’s. Ik kijk uit naar onze veelbelovende samenwerking en heb er alle vertrouwen in dat Net5 en Arie een goede match vormen”.

Arie over Net5

Het is een bitterzoet gevoel vandaag. Mijn overstap naar Net5. Moeilijk om afscheid te nemen van de KRO NCRV. Tegelijkertijd verheug ik me zeer op de volgende stap in mijn carrière, de stap naar Net5. Binnen de nieuwe koers van deze zender kan ik de maatschappelijke programma’s maken die kijkers van mij gewend zijn, maar ook avontuurlijke, meer sportieve series presenteren, zoals The Island. Een verbreding van mijn programmapakket die ook aansluit bij de rest van mijn leven. Ik ben ontzettend blij met deze samenwerking. Het is een mooi moment om bij Net5 aan de slag te gaan, er moet gebouwd worden aan een nieuwe profilering. Een prachtige nieuwe uitdaging. De komende maanden werk ik nog aan twee programma’s voor de KRO NCRV. Van hagelslag naar halal (24nov) en een nieuw seizoen van Hij is een Zij (5jan). Eind januari is mijn eerste programma bij Net5 dan te zien, The Island. Ik ben KRO NCRV dankbaar voor alle kansen die ik kreeg, de mooie dingen die ik mocht maken. Zes jaar lang, vier tot zes programma’s per jaar. Ik heb ontzettend veel geleerd van mijn collega’s. Dat zal ik nooit vergeten.

Een foto die is geplaatst door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op


“Na een aantal geweldige jaren bij KRO NCRV verheug ik me nu enorm op de volgende stap in mijn carrière. Binnen de nieuwe koers van Net5 kan ik de maatschappelijke programma’s maken die kijkers van mij gewend zijn, maar ook avontuurlijke series presenteren, zoals The Island. Ik ben ontzettend blij met deze samenwerking en verheug me erop mee te bouwen aan de nieuwe profilering van de zender.”

Laatste nieuws

Zie ook