Fashionchick Shopping Day

Yay! Wij hebben goed nieuws, want zondag 29 november is het grootste shoppingevent van het jaar: Fashionchick Shopping D...

Lees ook

Yay! Wij hebben goed nieuws, want zondag 29 november is het grootste shoppingevent van het jaar: Fashionchick Shopping Day. 

Shopping Day

De hele dag lang kun je shoppen bij je favoriete webshops met de leukste kortingen. Denk aan o.a. Costes, Invito en Omoda. Jassen, schoenen, accessoires, jurkjes, álles. Het is een compleet kortingsfeestje. Bij de deelnemende webshops ontvang je maar liefst 20% korting. Daar gaan onze (fashion)hartjes sneller van kloppen!

Pre-Party Fashionchick Shopping Day

Bij zo’n grote dag hoort natuurlijk een goede pre-party. Daarom nodigt Fashionchick jou uit! Voor slechts €7,50 heb je al een kaartje voor het fashionfeestje van het jaar. Het thema is Fashionchick’s Modemuseum en de alcohol zal rijkelijk vloeien (gin tonics, yay)! DJ Alamaison en Sunny draaien de leukste plaatjes, er is een Fashionchick-rad waaraan gedraaid wordt en iedereen krijgt een fantastische goodiebag. Sprekers als als Daisy van ‘I Love Health’ doen hun verhaal en je kunt je nagels een touch up laten geven door een professionele nail artist. Kortom: moet je bij zijn!

Waar: Chicago Social Club Amsterdam
Hoelaat: 20:00 – 23:00
Kaartje: Koop je hier
Meer info: Fashionchick.nl

Fashionchick

Laatste nieuws

Zie ook