Best dressed: Breakthrough Prize

Best dressed: Breakthrough Prize. Afgelopen weekend vond de Breakthrough Prize Ceremony plaats in Californië. Een evenem...

Lees ook

Best dressed: Breakthrough Prize. Afgelopen weekend vond de Breakthrough Prize Ceremony plaats in Californië. Een evenement waar internationale awards voor wetenschappelijke vooruitgang worden uitgereikt. Uiteraard waren er ook weer celebs aanwezig en een paar vielen op met hun outfit. Stem op jouw favoriet!

Christina Aguilera

Veel horen we niet meer van de 34-jarige zangeres nu ze het gezinsgeluk gevonden heeft. Toch komt ze zo nu en dan nog eens in beeld. En haar rondingen ook… Ze koos voor een aansluitende, zwarte, lange jurk met split aan de voorkant en gouden details. De jurk heeft zo’n diepe V-hals dat haar borsten er bijna uit vallen. Het is een ontwerp van Stello, ook geliefd bij Khloé en Kim Kardashian. Zegt genoeg, toch?

Best dressed: Breakthrough Prize Christina Aguilera © Getty Images

Hilary Swank

De 41-jarige actrice is qua stijl totaal niet te vergelijken met Christina, maar zag er ook prachtig uit op de rode loper. Een brave look kan ook mooi zijn, just saying. Hilary koos voor een asymmetrische, strapless jurk met een kleine cut-out. De kleur appelblauw zeegroen staat haar werkelijk geweldig. Deze jurk is een ontwerp van J Mendel en komt uit de lente/zomer 2016 collectie. Love it!

Hilary Swank Hilary Swank © Getty Images

Lily Collins

Hallo! De 26-jarige actrice en dochter van zanger Phil Collins gooit haar jeugdige look in de strijd. Lily kiest net als Christina voor een erg diepe V-hals, maar ziet er toch eerder lieflijk dan sexy uit in dit schitterende jurkje van Zuhair Murad. Ze kan zo meedoen in het Zwanenmeer met deze ballerina look. Zal de actrice haar oudere rivalen verslaan? Jij beslist!

Lily Collins Lily Collins © Getty Images

[poll id=”121″]

Laatste nieuws

Zie ook