Trailer: Alice Through The Looking Glass

Trailer: Alice Through The Looking Glass. Yes, er is een tweede deel van de Alice in Wonderland film op komst! We zullen...

Trailer: Alice Through The Looking Glass. Yes, er is een tweede deel van de Alice in Wonderland film op komst! We zullen nog even moeten wachten, want de releasedatum in Nederland is pas in juni 2016. Maar we hebben wel al een trailer voor je (zie video hierboven) en daarin zijn onder andere Johnny Depp, Anne Hathaway en Helena Bonham Carter weer te zien als de Gekke Hoedenmaker, de Witte Koningin en de Rode Koningin.

Over de film

De tweede film liet even op zich wachten, want de eerste stamt alweer uit het jaar 2010. De films zijn allebei geregisseerd door Tim Burton en gebaseerd op de boeken van Lewis Carroll: Alice’s Adventures in Wonderland en Through the Looking Glass. Het eerste deel won twee Oscars voor Beste Art Direction en Beste Kostuums.

Johnny Depp Johnny Depp © Hollandse Hoogte

Anne Hathaway Anne Hathaway © Hollandse Hoogte

Mia Wasikowska

Alice wordt net als in de eerste film gespeeld door Mia Wasikowska (26), een Australische actrice van Poolse afkomst. Ze werd bekend door haar rol als Alice en speelde ondertussen ook in een aantal andere films.

Trailer: Alice Through The Looking Glass Mia Wasikowska © Getty Images

Ga jij kijken naar de nieuwe film?

Laatste nieuws