Kim Kötter en Jaap Reesema krijgen zoontje

Kim Kötter en Jaap Reesema krijgen zoontje, dit maakten de twee lovebirds op een wel heel bijzondere wijze bekend. De 33...

Lees ook

Kim Kötter en Jaap Reesema krijgen zoontje, dit maakten de twee lovebirds op een wel heel bijzondere wijze bekend.

De 33-jarige Kim, aka ex-Miss Universe, nodigde haar hele familie uit voor een groot feest. Zelfs haar hubby Jaap wist niet nog niet wat het geslacht zou worden. Ze kocht een taart die uit twee delen bestond, een blauw stuk en een roze stuk. Twee keer raden welke kant zij aansneed! In Amerika zijn de ‘Gender Reval Party’s‘ al een hele trend, en na deze video in Nederland vast ook!

Twee weken geleden kondigde het stel de zwangerschap ook al op een speciale manier aan. Ze plaatsten een video op het internet, waarbij Jaap het liedje ‘Baby’ van Justin Bieber zong en Kim op haar buik wees. Uhm, zagen we dat goed, what do you mean?

Na deze speciale aankondigingen zijn we natuurlijk ontzettend benieuwd naar de verhalen van Kim & Jaap. En jij vast ook. Zet aankomende zondag dan maar vast in de agenda, want dan doen de twee uitgebreid verslag in het succesvolle ‘Thuis op zondag. Om 17:00 op SBS6.

Zou je het leuk vinden om binnenkort een uitzending bij te wonen van het programma? Dat kan! Klik hier.

Kim-&-Jaap © Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook