Victoria is stralend zwanger

Victoria is stralend zwanger en verpakt haar buikje in allerlei kekke outfits. Zoals hier tijdens haar bezoek met prins...

Lees ook

Victoria is stralend zwanger en verpakt haar buikje in allerlei kekke outfits. Zoals hier tijdens haar bezoek met prins Daniel aan Bogota in Colombia: jurk van Seraphina, clutch van Hippi Grace. De kroonprinses van Zweden (38) sprak er tussen de afspraken door even met de pers en zei dat ze zich ‘uitstekend’ voelde. “Ik heb de tijd van mijn leven en alles gaat goed.” Over het feit dat ook haar schoonzusje Sofia zwanger is, zei ze: “Zo leuk en we zitten heel dicht op elkaar. Ik ben in maart uitgerekend en zij in april. Dus het is heel spannend en je begrijpt dat we veel aan elkaar te vertellen hebben, maar het gaat gelukkig ook nog over ándere dingen.” Dit is haar middelste-maanden-look!

September: funky graphics

Victoria heeft hier net bekend gemaakt dat ze zwanger is van haar tweede kind, maar er is nog niet veel te zien. Hooguit dat ze er zeer relaxed bij staat in funky graphics van Whyred, op Acne Studio schoenen met een tas van Valentino. Leuk detail: dochter Estelle mag haar moeder altijd helpen met het uitzoeken van haar accessoires, in dit geval een zwarte armband met halfedelstenen.

© Michael Campanella / Getty Images © Michael Campanella / Getty Images

Oktober: paars in Bogota

Voor een privéontmoeting met Colombia’s president Juan Manuel Santos in het Presidentieel Paleis Casa de Narino wordt er nog even gefrut aan een flapje van Victoria’s Seraphine jurk. De kroonprinses droeg de japon ook bij de doop van haar neefje Nicolas, toen zat ie nog aanzienlijk ruimer. De ketting is van Sophie by Sophie.

© Getty Images Latam © Getty Images Latam

Oktober: rood in Peru

Kroonprinses Victoria wordt hier begroet door de president van Peru, Ollanta Humala, tijdens een officieel bezoek aan het Presidentiële Paleis in Lima. De jurk is alweer van Seraphine en hetzelfde model als de paarse, tas van Hunkydory en schoenen van Acne Studio. Het lijkt voorlopig even Vic’s laatste drukke week te zijn, voor november staan slechts vier afspraken in de agenda. Allemaal goed te behappen, in Zweden. Afgaand op de vakantiefoto’s van deze zomer én dat aanzienlijk rustigere schema, zou ze best eens wat verder kunnen zijn dan ze laat blijken.

© Getty Images Latam © Getty Images Latam

Laatste nieuws

Zie ook