5 hits van Michael Jackson

5 hits van Michael Jackson. The King of Pop zou vandaag jarig zijn geweest, maar overleed op 25 juni 2009. We kunnen Mic...

Lees ook

5 hits van Michael Jackson. The King of Pop zou vandaag jarig zijn geweest, maar overleed op 25 juni 2009. We kunnen Michaels volledige levensverhaal hier even neerpennen, maar wie kent hem nu niet? Dat gaan we dus niet doen. Wel kozen we vijf hits voor je uit om vandaag nog eens helemaal los te gaan op de artiest zijn muziek. Shake it off!

Thriller

Een van de bekendste videoclips van Michael die maar liefst 14 minuten lang is. Hij bereikte zijn grootste succes met het gelijknamige album dat met 65 miljoen verkochte exemplaren geldt als het bestverkochte album aller tijden.

Scream

Een duet met zijn zus Janet. De clip kostte maar liefst zeven miljoen dollar! Deze clip houdt sinds 1995 het record voor duurste muziekvideo en kreeg een MTV Video Music Award in de categorie dance en een Grammy Award voor beste korte video

Bad

Mede dankzij het album Thriller veroorzaakte de release van het album Bad een hoop publiciteit. Met dit album scoorde Jackson vijf nummer 1-hits waaronder Bad.

Ben

Het nummer Ben verscheen in 1972 toen Michael 14 jaar oud was.

Billie Jean

Een van de hits van zijn album Thriller.

Laatste nieuws

Zie ook