De week van Ellen

Altijd al benieuwd geweest naar hoe een week van de hoofdredactrice van Beau Monde eruit ziet? Bekijk hier haar Instagra...

Lees ook

Altijd al benieuwd geweest naar hoe een week van de hoofdredactrice van Beau Monde eruit ziet? Bekijk hier haar Instagramfoto’s. De week van Ellen Litz.

Omdat het Cannes

Een niet aangeharkt strand is zó shappy, vinden ze hier in Antibes. En omdat ‘het Cannes’, doen ze er ook nog maar een patroontje in. 

Si, it’s Cate

Beau Monde mocht de mooie en stijlvolle actrice Cate Blanchett interviewen naar aanleiding van de perspresentatie van het nieuwe Armani Sí parfum. Voor ons interview met Cate moet je nog even wachten. In september staat het in Beau Monde.  

Si, it’s Cate #armani #cateblanchett Een foto die is geplaatst door Ellen Litz (@ellenlitz1) op

Nog eentje dan…

Het dessert van het met een Michelin-ster bekroonde restaurant Les Pêcheurs konden we natuurlijk niet afslaan.

Vanaf morgen ga ik op dieet. Echt. Morgen. Echt #food #calories #yummie

Een foto die is geplaatst door Ellen Litz (@ellenlitz1) op

Verliefd

Helemaal verliefd op de niche parfums van Neela Vermeire Créations. Niet alleen de namen (Trayee, Bombay Bling, Mohur en Ashoka) zijn mooi, ook de geuren zelf zijn heerlijk.  

Totally in love with the niche perfumes of Neela Vermeire Créations @neelavermeire #perfume #niche #france Een foto die is geplaatst door Ellen Litz (@ellenlitz1) op

Throwback

Verlangen naar de Antibes. Zon, zee en Chanel… Wat wil een vrouw nog meer?

Can I go back to Antibes? Please, pretty please?! #antibes #sun #chanel #sea #beach

Een foto die is geplaatst door Ellen Litz (@ellenlitz1) op

Tijd voor cocktails

Lekkere cocktails drinken bij hotspot Morgen & Mees in Amsterdam. Ben jij al bij deze hip & happening plek geweest?  

Yeah! Een foto die is geplaatst door Ellen Litz (@ellenlitz1) op

Jeans overload

Een vrouw moet zo nu en dan haar kledingkast eens grondig onder handen nemen. Als ik ooit nog eens roep dat ik een jeans nodig heb, kan iemand me dan tegenhouden?

Nieuwe aanwinst

Amsterdam is weer een Harbour Club rijker: de Harbour Club Kitchen in Amsterdam-Zuid (in het Wyndham Apollo Hotel). Met heerlijk terras aan het water.

Sneak preview van de nieuwe Harbour Club Kitchen @wyndhamapollo #amsterdam #selwynsenatori #theharbourclubkitchen Een foto die is geplaatst door Ellen Litz (@ellenlitz1) op

Go Gassan

De familie Leeser opende onlangs een nieuwe boetiek vol prachtige sieraden en horloges in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. Mocht je in de buurt zijn, ga er zeker eens een keer kijken, al is het maar voor het mooie interieur!

There’s a new Gassan in town! And it looks amazing #gassan #pchooft #amsterdam

Een foto die is geplaatst door Ellen Litz (@ellenlitz1) op

Fijne week allemaal!

Laatste nieuws

Zie ook