Victoria Koblenko voor Sapph

De Oekraïense/Nederlandse actrice Victoria Koblenko (GTST) is de Guest Designer van de nieuwe beachwear-collectie van li...

Lees ook

De Oekraïense/Nederlandse actrice Victoria Koblenko (GTST) is de Guest Designer van de nieuwe beachwear-collectie van lingerie- en badmodemerk Sapph. Haar collectie staat voor sensualiteit met een edge. De badmode is dus vrouwelijk en stoer tegelijk.

Victoria Koblenko - Sapph Victoria Koblenko voor Sapph © Sapph

De beach sets zijn geïnspireerd op haar eigen top vijf favoriete stranden in de wereld. De collectie bestaat uit een badpak met diepe V-hals, een cross-over en triangel bikini’s in de kleurcombinaties zwart, taupe en aqua. Bovendien zijn alle stuks goed met elkaar te combineren, je kunt dus zelf mixen en matchen. We like!

Victoria Koblenko - Sapph Victoria Koblenko voor Sapph © Sapph

Victoria zegt zelf het volgende over haar collectie:

Mijn missie als lingerie ontwerpster is KILLER UNDERWEAR ontwerpen, waarbij fashionability en functionaliteit naadloos op elkaar aansluiten. Een absolute must, zodat alle vrouwen zich sexy, krachtig en uniek voelen.

Victoria Koblenko - Sapph Victoria Koblenko voor Sapph © Sapph

Robin de Kort, marketing en communicatie manager bij Sapph, legt uit waarom het merk voor Victoria gekozen heeft.

Victoria is een multi-talent, ze heeft beauty en brains én een succesvolle acteercarrière. Wij zien haar als een fashionicoon met een vooruitstrevende kledingstijl waarmee ze de Nederlandse vrouw inspireert.

Victoria Koblenko - Sapph Victoria Koblenko voor Sapph © Sapph

De Sapph by Victoria collectie is op 2 juni 24 uur lang exclusief verkrijgbaar via Vente-Exclusive.com en vanaf 3 juni te koop via onder andere Sapph.com, Wehkamp en V&D. De prijzen variëren van €29,99 voor een bikinibroekje tot €69,99 voor een badpak.

Voor welk setje ga jij?

 

Laatste nieuws

Zie ook