6 Nederlandse hotties

De charmante Michiel de Ruyter-acteur Jelle de Jong poseerde voor ons en vertelt in de nieuwe Beau Monde enthousiast ove...

Lees ook

De charmante Michiel de Ruyter-acteur Jelle de Jong poseerde voor ons en vertelt in de nieuwe Beau Monde enthousiast over zijn stijl en smaak. En wat is hij sexy! Maar wie is jouw favoriete Nederlandse hottie eigenlijk? 6 Nederlandse hotties:

Kruimeltje wordt groot

Iedereen kent hem van de Nederlandse soapserie Goede tijden, slechte tijden, maar acteur Ruud Feltkamp (25) werd al op veel jongere leeftijd bekend door zijn hoofdrollen in de films Kruimeltje en Kees de jongen. Daarnaast is hij ook nog eens dj, wat een talent. Oh, en zijn looks mogen er ook zijn trouwens.

Ruud Feltkamp Ruud Feltkamp en zijn donkere ogen © Hollandse Hoogte

Dennis het proefkonijn

De presentator die geen uitdaging uit de weg gaat. Dennis Storm (29) ken je van het programma Proefkonijnen waarin hij samen met collega Valerio Zeno (zie hieronder) onder andere mensenvlees at en geblinddoekt auto reed. Een stoere man, die Dennis. Houden we van!

Dennis Storm Presentator Dennis Storm © Hollandse Hoogte

Italiaanse looks

Met zijn droge humor en schattige koppie weet hij alle vrouwen voor zich te winnen. De 31-jarige presentator Valerio Zeno (Proefkonijnen) is van Italiaanse afkomst en dat zie je zeker terug in zijn looks. Bellissimo!

Valerio Zeno Grappenmaker Valerio Zeno © Hollandse Hoogte

Popster Tim

Zanger Tim Douwsma (27) liet in 2007 ieder meisjeshart sneller kloppen met zijn deelname aan de talentenjacht So You Wanna Be a Popstar. Tim volgde voor zijn zangcarrière een sportopleiding en doet ook modellenwerk. Wat een man…

Tim Douwsma - hottie Zanger Tim Douwsma © Hollandse Hoogte

Badass

In Goede tijden, slechte tijden speelt hij de stoere en opstandige Sjoerd Bouwhuis. De perfecte rol voor de 25-jarige acteur Guido Spek als je het ons vraagt. Vooral door zijn wilde bos haren, waar wij maar al te graag eens door willen wrijven…

Guido Spek - hottie Acteur Guido Spek heeft zijn looks mee © Hollandse Hoogte

Jelle en zijn blauwe ogen

Het is niet voor niets dat we acteur Jelle de Jong in de nieuwe Beau Monde hebben staan. Die blauwe ogen en nonchalante look… Om verliefd op te worden. Jelle is momenteel te zien in de film Michel de Ruyter. Check it out!

jelle-de-jong-man-of-style © Fotografie Bop Mulder, Styling Marije Rosenbach

[poll id=”12″]

Laatste nieuws

Zie ook