Prins Harry in Australië

Hallo, ik ben er ook nog?! Arme Prins Harry, hoe vaak zou deze gedachte de laatste tijd door zijn hoofd gegaan zijn? Met...

Hallo, ik ben er ook nog?! Arme Prins Harry, hoe vaak zou deze gedachte de laatste tijd door zijn hoofd gegaan zijn? Met al het nieuws rond Prins William, Kate Middleton en de baby op komst is, zouden we de andere prins bijna vergeten. Maar dat zijn we natuurlijk niet. Prince Harry in Australië:

Prince Harry - Australië Prince Harry arriveert in Australië © Getty Images

Prins Harry arriveerde gisteren in Australië voor een diensttijd van vier weken in het leger. Uiteraard stond er een grote groep fans hem op te wachten en de prins begroette hen dan ook enthousiast. Go Harry!

Prince Harry - Australië Prince Harry poseert voor redhead bord © Getty Images

De Britse prins heeft rood haar, maar schaamt zich daar niet voor. Hij poseert dan ook graag voor een bord waarop Redheads Rule! staat geschreven en trekt er zelfs een gekke bek bij. Het bord was gemaakt door de 12-jarige fan Ethan Toschan. De jongen vertelde tegen persbureau AP dat Prins Harry erg enthousiast was over zijn knutselwerk.

Hij zei dat het geweldig was dat ik dat bord had gemaakt en dat het inderdaad fantastisch is om rood haar te hebben.

Prince Harry - Australië Prince Harry begroet fan © Getty Images

Ook wij zijn fan van Harry’s rode haren. Of Kate en William nu een jongen of meisje krijgen (wij gokken op het laatste), Harry zal altijd een plaatsje hebben in ons hart. <3

Laatste nieuws