Nóg meer Leco & Beau Monde!

Beau Monde verlengt het contract met dé beauty-specialist van Nederland Leco van Zadelhoff! Al jaren vormen Leco en Bea...

0
Beau Monde verlengt het contract met dé beauty-specialist van Nederland Leco van Zadelhoff! Al jaren vormen Leco en Beau Monde een perfecte match op zowel beauty als creatief vlak. We zijn dan ook blij dat de samenwerking met 2 jaar is verlengd! Lees hier de reacties van Leco en hoofdredactrice Ellen Litz!

Leco: “Ik vind het fantastisch dat ik Nederland samen met Beau Monde van glamour mag blijven voorzien. Beauty zit in mijn DNA, ik vind het heerlijk om mijn passie in Beau Monde te mogen blijven uitdragen en zowel bekende als onbekende dames van de beste looks te voorzien. Samen maken we Nederland mooier!”

Hoofdredactrice Ellen: “Leco is een icoon als het op beauty aan komt. Hij heeft een ongelofelijk kennis van zaken, een waanzinnig nationaal én internationaal netwerk en een grote passie voor Beau Monde. Niet voor niets is Leco, naast onze vaste visagist en haarstylist, ook onze Beauty Director. We zijn trots dat hij zich wederom aan ons heeft verbonden.”

Ellen, Leco en Dolly
1

Leco en uitgeefster Dolly
2

Laatste nieuws