Diva in Dennis

In de nieuwe Beau Monde vertelt mooie man Rick Brandsteder over zijn kledingstijl, favo’s en meer. Wij komen er achter...

Lees ook

0
In de nieuwe Beau Monde vertelt mooie man Rick Brandsteder over zijn kledingstijl, favo’s en meer. Wij komen er achter welke man hij goedgekleed vindt: Dennis Weening! Maar, hoe kleedt Dennis zich eigenlijk? Lees het hier.

My style
Dennis Weening houdt van rock & roll en van de Scandinavische look. Een beetje alternatief gecombineerd mag voor Dennis ook wel! De presentator himself vindt het belangrijk om zich enigszins te onderscheiden van anderen. “Je mag aan mijn look wel zien dat ik over mijn outfit heb nagedacht.”

Favo items
Stretchy spijkerbroeken, zijn Samsoe Samsoe colbert en een Lee-blouse zijn dé favoriete items van Dennis in zijn garderobe.

Mode is…
“Een statement maken.” Dennis heeft veel respect voor mensen die een eigen kledingstijl hebben en zich daaraan vasthouden.

Pettencollectie
Dennis uit zijn liefde voor mode ook in zijn eigen lijn. Hij heeft namelijk een stoere voetbalcap-collectie genaamd GLATCHER.

Dennis Weening

Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook