Charlotte Casiraghi in Gucci campagne

Model Charlotte Casiraghi is te zien in de campagne voor de nieuwe cosmeticacollectie van het Italiaanse modehuis Gucci...

charlottecasiraghiheader

Model Charlotte Casiraghi is te zien in de campagne voor de nieuwe cosmeticacollectie van het Italiaanse modehuis Gucci. Het 27-jarige model is de kleindochter van Grace Kelly en daarmee de 5e in lijn van de troonopvolging van Monaco. Lees hier meer over de nieuwe Gucci campagne!

De Gucci-vrouw
Gucci hoofdontwerper Frida Giannini noemt Casiraghi een verpletterende schoonheid: “Ze is een logische keuze voor deze campagne, aangezien ze de verpersoonlijking is van de moderne Gucci-vrouw.” Charlotte is blij om weer samen te werken met Frida: “Ik heb grote bewondering voor haar, ze is een fantastische ontwerper en een vrouw met een sterke visie.”

Campagne
Casiraghi werd gefotografeerd door Mert Alas en Marcus Piggott. De bijbehorende film voor de campagne werd gemaakt door Fabien Baron. Het model was al eerder te zien in campagnes van het modehuis. De nieuwe cosmeticacollectie bestaat uit producten voor de huid, de ogen, de lippen en de nagels en ligt vanaf september in de winkel.

Laatste nieuws