Karen Millen: ‘No More Tiaras’

Karen Millen viert de opening van twee nieuwe flagship stores, een op Brompton Road in Londen en een op 5th Avenue in N...

Lees ook

3

Karen Millen viert de opening van twee nieuwe flagship stores, een op Brompton Road in Londen en een op 5th Avenue in New York, met de lancering van een korte film ‘No More Tiaras‘. Lees hier meer over de film én bekijk alvast de trailer!

2

‘No More Tiaras’
De korte film ‘No More Tiaras’ zet 4 jonge vrouwen uit Amerika en Londen in de spotlight en laat de wereld van het modehuis Karen Millen zien. Het script van de film is geschreven door niemand minder dan de dochter van acteur Sean Penn en actrice Robin Wright, Dylan. Je bekijkt de trailer alvast hier! Vanaf volgende week is het hele filmpje te bekijken en uiteraard houden we je op de hoogte wanneer!

1

Transformatie
De afgelopen seizoenen heeft het Londense label Karen Millen een belangrijke transformatie ondergaan. Door samen te werken met opkomend talent slaat het label een nieuwe weg in om bestaande, maar ook nieuwe fans te inspireren. Karen Millen staat voor uitzonderlijke kwaliteit, vakmanschap en geavanceerde ontwerpen. De voorjaarscollectie van dit jaar is zelfverzekerd, jong, sterk maar eenvoudig. Bekijk hier de website!

Laatste nieuws

Zie ook