Adam Levine ontwerpt vrouwenkleding

Maroon 5-zanger Adam Levine heeft een collectie vrouwenkleding ontworpen voor de Amerikaanse winkelketen Kmart. De item...

Lees ook

adamlev

Maroon 5-zanger Adam Levine heeft een collectie vrouwenkleding ontworpen voor de Amerikaanse winkelketen Kmart. De items zijn geïnspireerd op de kledingstijl van de zanger zelf. De kleurrijke collectie bestaat onder andere uit tops, shorts, jurken en denim. Lees hier hoe Adam Levine vrouwen het liefst gekleed ziet!

“Ik wilde kleding maken die ik vrouwen graag zou willen zien dragen,” aldus het popidool. “Kleding die een casual uitstraling heeft en tegelijkertijd klassiek is. Dat gaat nooit vervelen. Ik hou van meisjes die er goed uitzien in een mannenoverhemd en een spijkerbroek. Ik denk dat vrouwen er het best uitzien als ze zich niet te veel optutten.”

De mannencollectie van Levine is al enige tijd verkrijgbaar bij Kmart. Vanwege het succes van deze mannencollectie verwacht Kmart dat ook de vrouwencollectie van Adam het goed zal doen. De producten zijn te verkrijgen in 500 filialen van Kmart, maar ook online!

Laatste nieuws

Zie ook