18 mei: SET Academy voor jong talent

Op zondag 18 mei zal de tweede editie van SET Academy plaatsvinden in het Park Hotel in Amsterdam. Met het initiatief S...

Lees ook

setacademy

Op zondag 18 mei zal de tweede editie van SET Academy plaatsvinden in het Park Hotel in Amsterdam. Met het initiatief SET Academy wil actrice Kimberley Klaver jong talent (11 t/m 25 jaar) een kans geven en ze begeleiden. Tijdens de workshop wordt les gegeven in theater, camera acteren, presenteren en auditie doen. De lessen worden gegeven door onder andere presentatrice Tess Milne en actrices Melody Klaver en nieuw talent Gaite Jansen. Er wordt gedurende de dag actief gescout naar nieuw talent, dus je kunt zomaar uitgenodigd worden om auditie te komen doen voor een nieuwe film of serie! Meer informatie? Lees dan snel verder!

Kimberley Klaver is al vanaf haar 13e werkzaam bij theater en televisie. Ze speelde onder andere in Voetbalvrouwen, Spangas en Verliefd op Ibiza. Samen met haar collega’s wil ze door middel van SET Academy jong talent de kans geven om zich verder te ontwikkelen. De eerste editie van SET Academy, waar een aantal deelnemers werden gecast om auditie te doen voor een jeugdserie, was een groot succes! Daarom organiseert Kimberley nu deze tweede editie op 18 mei.

Voor wie is de SET Academy bedoeld? Iedereen van 11 t/m 25 jaar die een stap richting televisie of theater wil zetten. Doordat er kleine groepjes worden gemaakt op basis van leeftijd en ervaring is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

Wanneer? Op zondag 18 mei van 10 tot 18 uur.
Waar? Park Hotel, Stadhouderskade 25, 1071 ZD Amsterdam

Kijk ook op www.facebook.com/SETacademyAmsterdam voor meer informatie.
Bij vragen en/of opmerkingen, stuur een mail naar [email protected]

Laatste nieuws

Zie ook