One to follow: fashion blog Winonah de Jong

Fashionista en voetbalvrouw Winonah de Jong startte 1,5 jaar geleden een Instagram account om haar opvallende en hippe...

Lees ook

header

Fashionista en voetbalvrouw Winonah de Jong startte 1,5 jaar geleden een Instagram account om haar opvallende en hippe outfits te delen. Inmiddels heeft de Surinaamse schone bijna 50.000 trouwe volgers, die hunkeren naar meer! Goed nieuws: op www.StyledByWinonah.com schrijft Winonah wekelijks over haar outfits, haar beautygeheimen en haar favoriete beautyproducten. Een aanrader dus voor elke fashionista!

De stijl van Winonah is ook internationaal niet onopgemerkt gebleven: FashionBombDaily, een grote Amerikaanse modewebsite, plaatste meerdere malen outfits van Winonah. Om je een idee te geven: haar naam bevindt zich hier tussen mode-iconen als Joan Smalls en Anna Dello Russo, niet de minsten dus!

Winonah zet zich al 4 jaar in voor SOS Kinderdorpen en hier besteed ze op haar website dan ook aandacht aan. Onder het kopje ‘charity’ vind je informatie over het werk dat ze doet voor deze organisatie.

coll

Klik hier om een kijkje te nemen op de website van Winonah!

Laatste nieuws

Zie ook