And the winners are…

Gisteravond vond de 14e editie van de Beau Monde Awards plaats. Wekenlang stemden jullie op jullie favorieten binnen de...

Beau Monde Awards header

Gisteravond vond de 14e editie van de Beau Monde Awards plaats. Wekenlang stemden jullie op jullie favorieten binnen de categorieën: Cover Girl Award, Make Over Award, Leco Look Award en Glamstyle Award.

Het was eindelijk raak voor Daphne Deckers! Na acht keer eerder genomineerd te zijn, werd ze dan eindelijk uitgeroepen tot meest stijlvolle glamourvrouw. “Fijn om de award dan toch te winnen”, riep een uitgelaten Daphne tijdens de uitreiking, ook dit jaar gehouden in het hoofdstedelijke Amstel Hotel. Daphne versloeg in haar categorie Nikkie Plessen en Candy Dulfer.

Nicolette van Dam ging er vandoor met de Cover Girl Award. Hiermee liet ze twee andere schoonheden, Lieke van Lexmond en Kim Feenstra, achter zich. ”Mijn shoot was zo relaxt. Glamourvol, maar ook weer niet. Ik moest aan een lamp bungelen en over een haard hangen. De coverfoto is uiteindelijk gemaakt op de wc. Het was een leuke dag, we hadden het erg naar onze zin”, aldus de Cover Girl winnares.

Marly van der Velden won met haar transformatie tot actrice Mila Kunis de Make Over Award. Helaas was Marly zelf niet aanwezig, zij verblijft momenteel op Ibiza voor haar veelbesproken Playboy kerst shoot. GTST-collega Toprak Yalçiner nam Marly’s prijs in ontvangst. De andere genomineerden waren Stacey Rookhuizen en Antje Monteiro.

De laatste award was voor Yvonne Coldeweijer. De blondine won de Leco Look Award, uiteraard uitgereikt door Leco van Zadelhoff. Ook genomineerd: Tess Milne en Sharon Doorson.

Laatste nieuws