Eerste Champagne Suite by Dom Pérignon in Amstel Hotel geopend

Afgelopen zaterdag openden het luxe champagnemerk Dom Pérignon en 5-sterren hotel InterContinental Amstel Amsterdam de...

Lees ook

headerchampagne

Afgelopen zaterdag openden het luxe champagnemerk Dom Pérignon en 5-sterren hotel InterContinental Amstel Amsterdam de eerste Champagne Suite by Dom Pérignon ter wereld. Bekijk hieronder de foto’s!

Het champagnemerk huist vanaf nu permanent in de Grande Dame aan de Amstel in de vorm van een suite, bestaande uit 3 kamers. Het interieur en de styling van de suite zijn verzorgd door LM Flower Fashion en Puurflow. Gasten kunnen genieten van de Nederlandse creatie in combinatie met de Franse allure van Dom Pérignon.

Bijzonder aan de suite is dat bekende Nederlandse en internationale kunstenaars en ontwerpers de kans krijgen om hun meest exclusieve creaties in de suite te poseren. Momenteel kun je de Venus Balloon van kunstenaar Jeff Koons in samenwerking met het merk bewonderen. Ook is de exclusieve voetbaltafel van Piet Hein Eek in de suite te vinden en worden er in samenwerking met het Rijksmuseum replica’s van bekende werken geposeerd.

De persoonlijke service is bovendien op koninklijk niveau. Gasten kunnen genieten van de luxe champagne en een speciaal samengesteld menu. En als dat nog niet genoeg is, stelt het merk een aantal zeer gelimiteerde flessen en giftboxen beschikbaar waaronder de meest recente Dom Pérignon x Jeff Koons.

1

2

3

Laatste nieuws

Zie ook