Carlijns Beautyblog: Clarisonic Mia 2 gezichtsreiniger

Tegenwoordig al die geavanceerde beautysnufjes en ik reinigde mijn gezicht nog simpel met een cleanser en water. Dat ko...

carlijn

Tegenwoordig al die geavanceerde beautysnufjes en ik reinigde mijn gezicht nog simpel met een cleanser en water. Dat kon natuurlijk niet, daarom testte ik de gezichtsreiniger Clarisonic Mia 2.

Ik moet toegeven dat ik mijn gezicht in de ochtend en avond niet altijd even secuur reinig. In de ochtend heb ik altijd haast, en ‘s avonds wil ik gewoon snel gaan slapen; vaak wordt het dus een haastklusje. Met de Clarisonic ben je niet meer tijd kwijt dan normaal, dat is voor mij belangrijk. Het apparaatje wordt door dermatologen gebruikt en heeft veel prijzen gewonnen. Dat maakt me extra nieuwsgierig. Mijn eigen bevindingen:

Kopen, want…
– Wie net als ik simpel met water en een cleanser werkt, raad ik het zeker aan dit apparaatje eens te gebruiken. Nu pas heb ik het gevoel dat het echt schoon wordt. Het reinigt echt grondig.
– Het kost je evenveel tijd als dat je het normaal bezig bent.
– Je reinigt je gezicht grondig, maar je krijgt meteen een stimulerende gezichtsmassage door het roterende borsteltje.
– Hij is waterdicht dus je kan hem onder de douche gebruiken.
– Er zit een cleanser bij, maar je kunt ook gewoon je eigen favoriete cleanser gebruiken.
– De handige timer geeft een piepje na twintig seconden en je een ander deel van het gezicht moet aanpakken. Een ronde duurt zestig seconden en hiermee kun je gemakkelijk je kin (20 seconden), voorhoofd (20 seconden) en wangen (10 seconden per wang) reinigen. In precies één minuutje ben je klaar.

Wat minder…

– Als je een hele gevoelige huid hebt is twee keer per dag gebruiken misschien wat gevoelig is. Je hebt gelukkig wel speciale opzetborsteltjes voor de gevoelige huid maar als ik het beperk tot een keer gebruiken per dag gaat het alweer goed.
– Je moet de reinigingsborstel elke drie maanden vervangen, de losse borstels kosten € 25,- dus je blijft er geld aan uitgeven.

Conclusie
De Clarisonic Mia 2 Kit kost € 149,- dat is een redelijk bedrag, maar je kunt er dan wel jaren mee doen. Soms merk ik dat twee keer per dag gebruiken teveel is, dan wordt mijn huid gevoelig, dan beperk ik het tot één keer gebruiken per dag en dan is het ook opgelost. Dit is met een normale borstel, met een borstel voor de gevoelige huid zou dit waarschijnlijk nog beter zijn. Ik merk dat mijn gezicht beter gereinigd is en ik heb een stuk minder last van oneffenheden dan voordat ik de Clarisonic gebruikte. ik ben dus erg enthousiast! Je krijgt een snelle en grondige reiniging zonder extra moeite.

carlijn2

Laatste nieuws