Skype maakt documentaire over Victoria Beckham

Victoria Beckham gaat in samenwerking met Skype een documentaire maken waarin fashion lovers haar werkzaamheden als mod...

victoriaheaderskype

Victoria Beckham gaat in samenwerking met Skype een documentaire maken waarin fashion lovers haar werkzaamheden als modeontwerpster op de voet kunnen volgen.

De cameraÂ’s zullen la Beckham gaan volgen in haar atelier en tijdens vergaderingen in Engeland en Amerika. Op deze manier zien haar fans hoe Beckham haar bedrijf en gezinsleven probeert te combineren tussen 2 continenten.

Skype is geïnspireerd geraakt door Beckham, die al langere tijd vergaderingen en pasrondes via het online medium laat verlopen.

Beckham zei in 2010: “Ik zit vele avonden achter Skype, om met mijn studio in Londen te communiceren. Ik reis ontzettend veel, net als mijn team. Dit is een perfecte manier om met elkaar in contact te blijven.”

De Engelse ontwerpster en haar team zullen interactie met kijkers mogelijk maken gedurende het opnameproces. Skype laat in een persbericht weten dat de documentaire later deze herfst te zien zal zijn.

Laatste nieuws