Throwback: 5 beste BN’er bruiloften

Leuk om deze foto's terug te zien, toch? Herken jij ze nog?

Lees ook

Deze BN'ers gaan way back, gaven elkaar het jawoord, kregen samen kinderen en zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Herken jij de jonge snoetjes terug?

1. Nicolette van Dam & Bas Smit

Bas ging in 2011 al op zijn knieën, maar nadat Nicolette en Bas samen twee dochters hadden gekregen, Lola-Lilly en Kiki-Kate, trouwde het stel in de zomer van 2015 pas. Dit deden ze in besloten kring in een eeuwenoud kasteel in Spanje. 

2. Chantal Janzen & Marco Geeratz

Chantal en Marco trouwden in 2014 met elkaar en hebben samen twee zonen. De plechtigheid vond plaats in Amsterdam, maar voor de ceremonie ging het stel met een grote groep mensen naar Londen. 

Dit bericht bekijken op Instagram

11-12-‘14 ❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

3. Renate & Winston Gerschtanowitz

Renate en Winston bleven gewoon in Nederland voor hun bruiloft en trouwden in Ermelo. Zo'n negen jaar geleden trouwde het stel, maar ze hadden daarvoor al tien jaar verkering. Ook hebben ze twee prachtige zonen.

4. Lieke van Lexmond & Bas van Veggel

Lieke en Bas stapten in 2016 in het diepste geheim in het huwelijksbootje. Dit deden ze in het Italiaanse stadje Siena op een historisch landgoed. 

5. Jim Bakkum & Bettina Holwerda

Jim en Bettina zijn allebei musicalsterren en hebben elkaar dan ook ontmoet op de set van Grease de musical. Eerst voelde het wat raar, omdat Jim pas 19 jaar oud was en Bettina eind 20, maar al snel werden ze een stel. In 2011 trouwden ze, toen Jim 23 was en Bettina 31. Inmiddels hebben ze samen drie kinderen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Mwah. 🤵🏻💋👰🏼 #6yearanniversary

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Beeld: ANP. Instagram

Laatste nieuws

Zie ook