doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Viral: Vrouw schrijft hilarisch boodschappenlijstje voor man

Tip: Laat Martien Meiland je voicemail inspreken

Lijkt het je wat om Het Legendarische 'Wijnen, wijnen, wijnen' als voicemail te hebben? Wij hebben dé tip.
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
Chateau Meiland met Martien

Tip vanuit de Beau Monde redactie: Je kunt nu namelijk je voicemail laten inspreken door niemand minder dan Martien Meiland. De eerste is al verkocht voor zo'n 115 euro, koopje nietwaar?

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Want tja, je moet er wat voor over hebben. De actie is een initiatief die de kasteelheer is aangegaan met de website VakantieVeilingen. In totaal zal Martien tien keer een voicemail inspreken. "Je zult daarna tegen andere geïnteresseerden moeten opbieden om de desbetreffende voicemail in de wacht te slepen." En de strijd om dé stem van Martien is al van start gegaan, want inderdaad, de eerste voicemail is er al vandoor voor zo'n 115 euro. Kudos voor Martien.

Dit bericht bekijken op Instagram

Wij zitten er klaar voor! Sbs6 20:30

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland) op

Naast het feit dat dit leuke initiatief je geld gaat kosten, zijn er ook nog andere restricties. Zo mag het fragment, waarin Martien bijvoorbeeld zegt dat je aan het 'wijnen, wijnen, wijnen' bent, maar vijftien seconde duren. Maar het hebben van Martien als voicemail is in ieder geval een goede reden om je telefoon een keer níét op te nemen. Plus: een leuke verrassing voor diegenen die je proberen te bellen. Lijkt het je wat? Klik op deze link voor meer informatie.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws