Glamour met een knipoog

Maxime Meiland woest na schokkende onthulling: 'Als je luistert: f*ck you!'

Maxime Meiland deelt in haar podcast Maxime's Mini Misdaad een schokkende onthulling over haar eerste woning - het bleek daar namelijk levensgevaarlijk te zijn. 'Daar ben ik zó van geschrokken!'

Maxime Meiland tijdens Stoptober

Het gaat het om het eerste huis dat Maxime samen met Leroy kocht, een twee-onder-een-kapwoning in Noordwijk. Op zolder richtten ze een kamer in voor hun jongste dochter, Vivé. Jaren later sprak Maxime met de huidige eigenaar van het huis, die haar schokkende informatie gaf. De cv-ketel op zolder bleek namelijk geen afzuiging naar buiten te hebben - een levensgevaarlijke situatie.

Grote schrik

De situatie met de cv-ketel had kunnen zorgen voor een koolmonoxidevergiftiging bij hun dochter Vivé. "Op zolder hing een cv-ketel, maar er was nooit een afzuiging naar buiten geplaatst. Een man die ik ken en die de nieuwe eigenaar is, kwam naar me toe en zei: 'Meid, jullie kind had kunnen sterven aan koolmonoxide.' Daar ben ik zó van geschrokken!"

Woeste reactie

In de podcast uit ze haar frustratie over de vorige eigenaar van de woning: "Dat is toch erg? Dan denk ik: ben je niet goed bij je hoofd! Mijn kind had gewoon kunnen stikken!" Het idee dat haar dochtertje had kunnen overlijden, maakt haar woest. "Je gaat slapen en wordt gewoon niet meer wakker. Die vent zei tegen de nieuwe eigenaren: er mag hier niemand slapen totdat dit is opgelost, want het is levensgevaarlijk. Dus Aad, als je luistert: fuck you."

Met haar verhaal hoopt Maxime anderen te waarschuwen voor de mogelijke gevaren in hun woning, en ze roept alle ouders op om alert te zijn.

Juicy gesprekken

In Maxime's Mini Misdaad onderzoeken Maxime en haar beste vriendinnen, Roxy Philippi en Demi de Bakker, gênante 'misdaden' van luisteraars. Dat levert juicy gesprekken op met veel ongemakkelijke situaties. Het is dan ook niet de eerste keer dat Maxime onthullingen doet in haar podcast. Zo deed ze eerder een boekje open over haar relatie met Leroy en over zijn gewoontes. "Als we uiteten gaan, nou, het schaamrood staat me al op de wangen. Hij vraagt altijd om extra's, ook al ligt er al genoeg op tafel. En als het niet goed is, wil hij het terugsturen."

De komende podcast-afleveringen zullen we ongetwijfeld nog meer juice en openbaringen te horen krijgen!

Celebrity
  • Shownieuws, RTL Boulevard, podcastluisteren, @maximemeiland
  • NL Beeld