Beelden van ongeluk Samantha 'Barbie' de Jong

Shocking: Vriend Samantha 'Barbie' de Jong doet onthulling over auto-ongeluk

Zelf kan Samantha zich weinig herinneren van het ongeluk. Aan Story vertelt haar vriend Gerrit wat er die avond gebeurd is.
Barbie

Zo'n vijf weken geleden raakte realityster Samantha de Jong, bekend als Barbie, betrokken bij een auto-ongeluk. Zelf kan ze zich er weinig van herinneren, maar haar vriend Gerrit herinnert het zich als de dag van gisteren. Aan Story doet de vader in spe een schokkende onthulling.

"Ik ben heel stom geweest, maar ik heb echt mijn lesje geleerd. Die dag had ik gedronken. Waarom ik toch achter het stuur kroop, weet ik niet. Ik rijd al ruim tien jaar niet meer met drank op. Maar die middag wel. Mijn handen waren nog vet van het barbecueën en ik reed, waarschijnlijk, te hard door die bocht. Een bocht die ik op mijn duimpje ken. En toen ging het fout. Ik verloor de macht over het stuur en ineens was daar die klap. Ik begreep direct dat het foute boel was", vertelt Gerrit.

Verzekering

Al snel deed het verhaal de ronde dat de auto onverzekerd zou zijn. "Dat klopt niet. Ik had die auto net gekocht, en hij was verzekerd. Daar heb ik ook alle papieren van. Uit de bloedtest bleek wel dat ik te veel had gedronken: 1,7 promille", aldus Gerrit.

Zwanger

Samantha werd na het ongeluk opgenomen in het ziekenhuis. Na onderzoek door artsen in het ziekenhuis in Den Haag werd ontdekt dat de realityster in verwachting is. De zwangerschap is een grote verrassing voor Samantha en Gerrit, met wie ze nog niet zo lang samen is. Desondanks denkt de realityster voor altijd samen met 'm te blijven: "Wij komen nooit meer van elkaar af. We blijven bij elkaar en gaan nooit meer uit elkaar."

Samantha heeft al twee kinderen, dochter Angelina (7) en zoontje Milano (4), die ze met ex-man Michael van der Plas kreeg.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b82b843446', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws