doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Vrouw neemt op bizarre manier wraak op ex

GTST's Inge Ipenburg doet bizarre onthulling over seksleven

Martine Hafkamp, wie kent haar niet!? De vrouwelijke schurk is without a doubt een legende in de historie van Goede tijden slechte tijden.
.
Martine Hafkamp

Martine Hafkamp, wie kent haar niet!? De vrouwelijke schurk is without a doubt een legende in de historie van Goede tijden slechte tijdenEn dat vinden niet alleen de fans van de tv-soap, zo verklapt actrice Inge Ipenburg.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Toen ze jaren geleden een van de meest indrukwekkende rollen in de soap vertolkte, waren veel mensen nogal onder de indruk van haar. Zo ook de mannen die ze tijdens het stappen weleens tegenkwam.

Tussen de lakens

"Toen ik aan de serie begon, was mijn relatie net uit. Ik dacht: ik ga lekker uit, spannend. Maar ja, ga maar eens lekker uit als Martine Hafkamp. Dat was niet te doen", vertelt Inge in Goede Tijden, Zomer Tijden. Het liep soms zelfs zo erg uit de hand, dat mannen met elkaar op de vuist gingen. Toch was dat nog niet eens het ergste.

Volgens de actrice kickten sommige mannen zo erg op haar machtige karakter in de serie, dat ze haar personage ook tussen de lakens niet konden uitzetten, en ze "weleens per ongeluk Martine in plaats van Inge werd genoemd". Awkward!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws