'Prins William is arrogant en verwend'

Harry en Meghan betalen zo'n 8000 euro per dag aan beveiligingskosten

Een teruggetrokken leven in Los Angeles of niet, de Sussex'jes betalen zich scheel aan beveiligingskosten. Dit melden bronnen aan Sunday Mirror.
Harry en Meghan

Een teruggetrokken leven in Los Angeles of niet, de Sussex'jes betalen zich scheel aan beveiligingskosten. Dit melden bronnen aan Sunday Mirror.

Harry en Meghan zouden GDBA hebben ingehuurd om hen te beveiligen. Dat bedrijf wordt geleid door Gavin De Becker, een oud-beveiligingsmedewerker van voormalig president Ronald Reagan. “Harry en Meghan hebben alle vertrouwen in de Beckers’ firma”, klinkt het. “Ze worden dan ook hoog aangeprezen. Ze zijn het grootste beveiligingsbedrijf in LA en veruit het meest gerespecteerde. Ze zijn niet goedkoop, maar als je het beste wilt, moet je ervoor betalen.” Zo gezegd, zo gedaan, want een slordige 8000 euro wordt er per dag neergeteld.

De vraag is wie de rekening op zich neemt. Zijn het de Sussex'jes zelf, prins Charles of wellicht de Britse belastingbetaler? Vrienden van het stel zeiden eerder dat H&M de kosten uit eigen zak zullen betalen.

Harry en Meg zijn niet de enige beroemdheden die gebruik maken van de diensten van GDBA. Michael J. Fox noemde het bedrijf al “de geheime dienst voor beroemdheden”, maar ook Tom Hanks, Jennifer Lawrence, Madonna, Cher en Barbra Streisand hebben Becker op de loonlijst staan. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b7dd7837e3', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws