Verfrissende winactie: Maak kans op 3X een SodaStream t.w.v. €149 (gesloten)

Beau Monde mag maar liefst drie SodaStream Staycation Kits ter waarde van €149 weggeven. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Staycation lijkt het woord te zijn van zomer 2020. Gelukkig krijgen we tropische temperaturen en met de SodaStream Staycation Kit heb je in no time het beach club gevoel op je eigen terras. Beau Monde mag maar liefst drie SodaStream Staycation Kits ter waarde van €149 weggeven. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

De kit bevat een SodaStream Spirit White bruiswatertoestel zodat je op een duurzame manier je eigen bruiswater kan maken, naturel of als basis voor heerlijke zomerse cocktails. De cocktailrecepten, smaakjes en herbruikbare rietjes zitten al in de kit, je hoeft alleen nog jouw favoriete ingrediënten toe te voegen. Voor de muziek is ook gezorgd, de SodaStream Staycation kit komt met een draadloze speaker met zomerse playlist. The summer is magic! 

Hoe werkt het?

Met SodaStream maak je kraanwater bruisend in een herbruikbare fles. De koolzuurcilinder zorgt voor de bubbels van licht tot intens bruisend, met of zonder toegevoegde smaak. Jij bepaalt. Meer informatie vind je op sodastream.nl

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Bron: SodaStream

Laatste nieuws