doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Suit up voor de zomer: deze outfits droeg Máxima in juni

Zó noemen de drie prinsessen hun grootmoeder, prinses Beatrix

Hoewel we weinig te weten komen wat er daadwerkelijk achter de royal schermen gebeurt, is duidelijk dat de A3'tjes een doodnormale opvoeding hebben gehad.
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
a'tjes

Wat zijn we dol op gravin Eloise! De oudste dochter van prins Constantijn en Laurentien is net een maand 18 jaar en deelt stukje bij beetje steeds meer van haar privéleven. We kunnen daarom niet wachten totdat de A'tjes deze leeftijd behalen en we ook iets meer van de prinsessen te weten komen. Al zal dit anders zijn dan bij Eloise op dit moment. Toch: we kunnen onszelf voorstellen dat de prinsessen leuke outfits, make-up tips en to-do's op hun social media kanalen zullen delen.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Hoewel we weinig te weten komen over wat er daadwerkelijk achter de royal schermen gebeurt, is duidelijk dat de A3'tjes een doodnormale opvoeding hebben gehad. Sinds een video van Willem-Alexander naar buiten kwam die zijn dochter Amalia uitzwaaide op een (ietwat gammele) fiets, weten we dit zeker. It's good to be royal... Maar dit blijkt ook uit de bijnaam die Amalia, Alexia en Ariane voor hun grootmoeder, prinses Beatrix, hebben.

De drie prinsesjes hebben een goede band met oma Bea. Ook al is hun grootmoeder jarenlang het staatshoofd van Nederland geweest, ze noemen Beatrix toch gewoon oma. Dat is niet heel gebruikelijk binnen adellijke kringen, maar past wel bij de normale opvoeding die Willem-Alexander en Máxima hun kinderen geven. 

Amalia, Alexia en Ariane noemen prinses Beatrix niet alleen oma, maar hebben ook een bijzondere bijnaam voor haar. Volgens royalty-expert Marc van der Linden noemen ze Beatrix ook 'Amma'. “Het is dus Amma. Een verbastering tussen mama en oma", onthulde hij in een uitzending van RTL Boulevard. Ze zijn zo lekker gewoon gebleven!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws