doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Sassy Amalia: Leukste citaten van de prinses

Huh? Is dit de bijbaan van prinses Amalia?

Prinses of niet, in de zomer heeft zelfs de toekomstige koningin gewoon een bijbaantje.
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
prinses Amalia

Je bent prinses of niet, in de zomer heeft zelfs de toekomstige koningin gewoon een bijbaantje. Althans, dat wordt gezegd. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Prinses Amalia zou gespot zijn in een strandtent en daar in de bediening werken. "Gewoon spullen langs brengen bij mensen. Wel zou ze een valse naam gebruiken", legt NU.nl uit. Ook zou aan haar gevraagd zijn of ze daadwerkelijk prinses Amalia is en zou de oudste dochter van Willem-Alexander en Máxima dit bevestigd hebben.

"Heel bijzonder is het niet. Ook nicht Eloise heeft een bijbaan in de horeca. En zeker gezien de leeftijd van de prinses is een bijbaantje heel normaal. Ook hebben haar ouders altijd duidelijk gemaakt dat zij willen dat hun dochters zo normaal mogelijk opgroeien. Uiteraard zijn er wel beveiligers aanwezig, maar die zitten er niet continu bovenop", aldus RTL.

Leuk om te zien dat de prinses haar eigen centen aan het verdienen is. Al is het hebben van een bijbaan er bij de Oranjes met de paplepel ingegoten. Zo deed WA veel vrijwilligerswerk en gaf Máxima naast haar studie bijles in Wiskunde en Engels. En zo stond prins Maurits achter de bar om zijn koninklijke zakgeld aan te vullen. Niet alleen vulde hij zijn portemonnee, hij vond er ook nog eens de liefde van zijn leven: zijn echtgenote Marilène.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws