doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Ai: Camilla liep deze pijnlijke blessure op tijdens balletles

"Ik ben er blijkbaar in geslaagd iets goed verkeerd te doen," zegt Camilla over de blessure.
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
Camilla

Eerder al konden we onthullen dat de hertogin van Cornwall er een bijzondere hobby op nahoudt: ze is dol op ballet! Nu blijkt echter dat deze heuse prinsessensport niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Camilla is namelijk behoorlijk geblesseerd geraakt. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Dit onthult de vrouw van prins Charles in een interview op BBC Radio 5. “Er gebeurde iets in mijn rug”, vertelt ze. “Ik ben er blijkbaar in geslaagd iets goed verkeerd te doen, waardoor ik een tijdje niet kon dansen.” 

Onhandig gestommel

Maar Camilla laat zich niet zo gemakkelijk uit het veld slaan. De 72-jarige hertogin is volledig hersteld en doet weer trouw iedere ochtend 20 minuten haar ballet work-out.

Anderhalf jaar geleden heeft Camilla ballet ontdekt. Ze vertelt dat ze samen met een groep vrienden van dezelfde leeftijd is begonnen aan de lessen. “Ik had verwacht dat we allemaal de slappe lach zouden krijgen, maar we moesten ons zo hard concentreren dat ik helemaal geen tijd had om om me heen te kijken.” Ze sluit grappend af: “Maar ik hoorde wel een hoop onhandig gestommel naast me!” 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws