Dit is het 'perfecte' stappenplan voor een gezonde huid

Deze beautytrend zorgt voor een sunkissed look

Deze beautytrend zorgt ervoor dat je er stralend en gekleurd uitziet, terwijl er geen zonnestraal aan te pas komt.
bronzer shopping

Deze beautytrend zorgt ervoor dat je er stralend en gekleurd uitziet, terwijl er geen zonnestraal aan te pas komt.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Eerder schreven we dit artikel over de gevolgen van overmatig zonnen. Oppassen dus als je de zon instapt, of pak het anders aan. Met een fijne bronzer creëer je namelijk een sunkissed look uit een doosje en komt er dus geen zonnestraal aan te pas.

Breng je bronzer aan in de vorm van een 3: langs je haarlijn, onder je jukbeen, terug richting je oor en vervolgens over je kaaklijn tot aan je kin.

Hourglass

Verhelder je teint met dit palet met drie tinten Ambient Lighting Powder. De Photoluminescent Technology zorgt voor een egaliserende finish. De poeders kunnen los worden aangebracht, of in verschillende lagen om meer diepte aan het gezicht te geven. Je bestelt 'm hier.

Charlotte Tilbury

Met Charlotte's nieuwe Airbrush Bronzer maak je de beste versie van jezelf. De bronzer geeft je huid een sun-kissed, gebruinde tint. Verpakt in een goudkleurig, sierlijk doosje, geïnspireerd op het oude Hollywood. Je koopt het magische doosje via deze link.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

NARS

De gouden standaard. Straal als nooit tevoren met het bekroonde Bronzing Powder in glinsterende kleuren voor een langdurige, zongebruinde glow. Laat zich perfect blenden. Een must-have! Via deze link kun je het ding bestellen.

Dior

Het poeder geeft de huid een warme gloed en creëert zo een uniek, natuurlijk en stralend resultaat. Je ziet er natuurlijk zongebruind uit. De Diorskin Mineral Nude Bronze is verkrijgbaar in een nieuw dunner en lichter compactdoosje.

Charlotte Tilbury

Met Filmstar Bronze & Glow kan jij jouw gezichtscontouren slanker maken, vormen, inkorten en highlighten. Het is geweldig wat slimme trucs met kleuren en highlighten kan doen met jouw gezichtskader. Charlotte's klanten kunnen er geen genoeg van krijgen; Filmstar Bronze & Glow!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws