Dit zijn de 5 favoriete beautyproducten van Meghan Markle

Van haar go-to mascara tot haar all time favorite bodylotion.

Lees ook

Dat Meghan Markle er altijd feilloos uitziet, is zeker, maar hoe doet ze dat toch? Gelukkig heeft ze een paar van haar favoriete beautyproducten prijsgegeven tijdens exclusieve interviews. En het goede nieuws is dat ook jij deze producten kunt aanschaffen!

Mascara

In een interview met Hello Magazine verklapt de voormalige visagiste van Meghan, Lydia Sellers, dat er één beauty item was waar de toenmalige Suits-actrice maar niet over uitgepraat raakte. Het ging om haar go-to The Lash Sensational mascara van Maybelline. Maar er zijn nog meer beautyproducten waarvan Meghan fan is, scroll snel verder om erachter te komen welke dit zijn.

Eyeliner

“Ik gebruik de Stylo Yeux Waterproof Long-Lasting Eyeliner van Chanel in de kleur cassis“, vertelt Meghan aan Beauty Banter. De donkerpaarse tint schijnt ze op haar bovenste wimperlijn en haar waterlijn aan te brengen.

Concealer

Als je net als Meghan liever niet elke dag foundation draagt, dan kan een verhelderende concealer misschien de truc doen. Aan Allure vertelt ze dat de Touche Éclat All-Over Brightening Pen van Yves Saint Laurent deel uitmaakt van haar '5 minute face' routine.

Nagellak

Deze babyroze nagellak tint van Essie schijnt een favoriet van de koninklijke familie te zijn. De kleur, genaamd Ballet Slippersdroeg Meghan dan ook op haar bruiloft en zou geïntroduceerd zijn door de Queen herself.

Bodylotion

De Q10 Verstevigende Body Lotion van Nivea schijnt Meghans favoriete moisturizer te zijn. “Het is zo betaalbaar en het zorgt ervoor dat mijn huid zacht aanvoelt en er tegelijkertijd geweldig uitziet”, vertelt ze aan Beauty Banter. “Ik zou er zo een koffer vol van kunnen kopen”, aldus Meghan.

Bron: Marie Claire | Beeld: Bsr Agency

Laatste nieuws

Zie ook